neyebitza chat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
inspirion:
Vesela baš si gruba. Inače, ona je htela dinamičnije. Pre će biti da ja nisam nju pratio.Sigurno
Ipak joj je onaj komentar bio loš. Nadam se da će i toj seljanki neko jednom da uputi neki sličan komentar. Posle toga će živeti čedno duže vreme...

Samo ti ostani dobar i nastavi da listaš dalje...

Ništa, ja samo malo da dobacim koju reč podrške.

Pa i ja sam dužan izvinjenje, jer sada ukapirah da je moglo da se protumači kao da pričam o njoj. Ali, ne mislim na onu sa kojom je spavao.

Ne znam toliko muških priča, ali znam baš dosta devojaka koje su nekada doživele da im neki mamlaz uputi takav komentar tokom seksa. Trebalo im je posle toga dosta vremena da se oporave i slobodno upuste u seks...

Za Danu i Evu
emot131_2.gif

a ta riba koja je uputila onakav komentar (ne mislim na Veselu, već onu sa kojom je čovek bio) će ostati seljanka. U stvari ne, grešim - samoživa kučka.

Chekaj, bre, a zashto da mu ne kaze? Za nju je to bio losh seks, a i on je toga bio svestan sigurno .. nije mogao da ne primeti da se ona ne pali, ili da lezi prilichno ravnodushna, pa svi mi vidimo ili osetimo kad nam partner nije u odgovarajucem raspolozenju. Niko ne prekida seks bez razloga. I sad je ona kuchka zato shto je naglas rekla ono chega su oboje bili svesni, ma ajde molim te ..

Vesela_zena_beogradska:
I sad je ona kuchka zato shto je naglas rekla ono chega su oboje bili svesni, ma ajde molim te ..
Postoji način kako se neke stvari učine. Ne treba ljude u tom trenutku poniziti, ranjivi su. Malo više takta nije naodmet.

Evo ti primer iz ženske perspektive, kako je to meni jedna riba ispričala.
Bila je još mlada. Krene ona oralno da obrađuje svog dečka, a tek će on njoj, onako nadr.anim tonom: "Daj, je.ote, kako to radiš ? Nemaš pojma !"

Pogodi kako se osećala.
Znači, grubo je bre, nije OK. Moglo je to i na bezbolniji način.

Pa, u pravu ste oboje.
Npr, taj decko zasluzuje da mu ona devojka kaze ono u sred sexa.
Meni moj bivsi, 2 i po godine sam mu pusila, :lol:, reko na kraju veze maltene: E, e, polako, kako to radis, bla, bla... :lol:
To nam je mislim i bilo poslednje vidjanje... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back