Boze, svasta. :|Zex:Ahaa, bash da ti verujem![]()
Pa, pitaj bilo koga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Boze, svasta. :|Zex:Ahaa, bash da ti verujem![]()
Dana2503:Boze, svasta. :|
Pa, pitaj bilo koga.
Zex:WL vs RL...
Sta reci a ne pogresiti ...![]()
Ne znam, ja i ako bih se sa nekim sa foruma nasao, to bi bilo bas onako za drugarski...
Posle svih ovih lupetanja (mojih) po forumu, ne znam koja bi me uopste shvatila za ozbiljno...![]()
A naci cu se sa nekim, 99%...
verka serducka:Dete,to mi je dalji rodjak iz Ukrajine,bio ove godine iza nase Marije na "Evroviziji".
Dok ne napravim neku svoju sliku u seoskom ambijentu.Kada se budemo slikali na "danima pravljenja vina",promenicu avatar.Obecavam.
Aj, kad ka'es...Zex:Khm, hvala na komplimentu za ovo crveno, ali "its onli aj - Zex"![]()
zezam se Dano,
moja ranooooo........
Miladin i ti ste vidjeni za srecan brak! I da se vozikate harlijem iz vremena jure po sirokim drumovima asfaltiranim!Eva Braun:Verka,hoce li i Miladin biti tamo?
da me zovete na ispomoc.....
Eva Braun:ja te veoma ozbiljno shvatam......i razumem :-D

Ipak joj je onaj komentar bio loš. Nadam se da će i toj seljanki neko jednom da uputi neki sličan komentar. Posle toga će živeti čedno duže vreme...inspirion:Vesela baš si gruba. Inače, ona je htela dinamičnije. Pre će biti da ja nisam nju pratio.Sigurno
Verovatno je ružno, ali ja nisam suptilan, ni saosećajan kod takvih pojava.Dana2503:Nikad ne upucuj direktne uvrede na racun bilo koga. Ruzno je.
Pravilo br. 1.
OK, ja ću ostati nekulturan i nevaspitan, a ta riba koja je uputila onakav komentar (ne mislim na Veselu, već onu sa kojom je čovek bio) će ostati seljanka. U stvari ne, grešim - samoživa kučka.Dana2503:NIko ne trazi ni suptilnost ni saosecanje, vec kulturu i vaspitanje.
Nesporazum. Ja sam mislila ti mislis na Veselu.Episkop:OK, ja ću ostati nekulturan i nevaspitan, a ta riba koja je uputila onakav komentar (ne mislim na Veselu, već onu sa kojom je čovek bio) će ostati seljanka. U stvari ne, grešim - samoživa kučka.
Ja jesam težak i ponekad vrlo neprijatan čovek, ali nisam skot. Aj živeli, dobro je da se to razjasnilo, da i Vesela ne pomisli da je prozivam.Eva Braun:uf,i ja sam pomislila da mislis na Veselu!![]()

a ta riba koja je uputila onakav komentar (ne mislim na Veselu, već onu sa kojom je čovek bio) će ostati seljanka. U stvari ne, grešim - samoživa kučka.
Postoji način kako se neke stvari učine. Ne treba ljude u tom trenutku poniziti, ranjivi su. Malo više takta nije naodmet.Vesela_zena_beogradska:I sad je ona kuchka zato shto je naglas rekla ono chega su oboje bili svesni, ma ajde molim te ..
, reko na kraju veze maltene: E, e, polako, kako to radis, bla, bla...