neyebitza chat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a ono dobar dan, dobar dan...
izvolite, sedite...
? nishta.

pa vidite, prijavljijem se zato shto trenutno bolujem od neyebice. tj. dijagnostikovali su mi neyebicu, al ja nemam nikakve simptome... osim dva vrlo vlazzna sna.... jedan sam imala u subotu, a jedan nocas.... inache... ovako... nish`.

Corto Malteze:
nema dokaza za sledeci tvrdnju
...neki naucnici su na uzorku dobrovoljnih asistenata ustanovili
kod zena: posle trece nedelje dolazi do zatvaranja vaginalnog misica koji traje dve nedelje,
dakle posle 5. nedelje susret sa mr. q ume da bude jako jako mashtovit....
...a pak ako je mr.q mashtovit i pre isteka 3.-5. nedelje i ume da se nametne u opushtanju gore pomenutog mishitja
eto ti vlazznosti kolko oces :D
kod musshkaraca je situacija potpuno drugojachija da ne pojashnjavam sada
jer nije ni bitno

...jedino bitno je da se izbegne susret dva apstinenta u tom rasponu perioda
stani, stani...
nisam shvatila...
el treba da se srecem od 3-5 nedelje il ne treba? :) a kad prodje od 3-5 nedelja od poch. apstinencije, shta onda... ?uf. zabrinuo si me.

u principu ne...ustvari da :lol:
pa ti sada vidi :lol: :lol:...jednostavnije je ovako reci:
u slucaju da prodje 5.-ta nedelja bez aktivnosti, prva sledeca aktivnost ce biti vr'hunska jer se opustanjem vaginalnog misica bla bla bla dolazi do veoma prijatnih i ucestalih orgazama na vrlo jednostavan nachin jer je to tako priroda sama udesila etc
a pak ako se dogodi u ove dve nedelje od 3-5 i ako se partner potrudi tj. ako poseduje kljuch sa sobom (a shto neki poseduju na keca) uchestalost vlazznosti bi bila jos veca u slucaju da mr.q ne pripada grupaciji apstinenata vec da je aktivan i fit, kapish :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back