Corto Malteze
Veoma poznat
- Poruka
- 12.221
aaaaaaaaa
okay

okay

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nemoj Vesela..Vesela_zena_beogradska:Izjalovila mi se komb za danas, tako da se pridruzujem sa svojih 15 dana ..
Vesela_zena_beogradska:Izjalovila mi se komb za danas, tako da se pridruzujem sa svojih 15 dana ..

nemoj Vesela..
bolje meni oduzmi 15 dana
'ebo dodavanje
Dokle si ti stigla? Pa da sam mushko pa da ti oduzmem 
I meni je kombinacija za danas otisla u q i evo me 'odma na neyebitzi
Juche beshe?Vesela_zena_beogradska:Dokle si ti stigla? Pa da sam mushko pa da ti oduzmem
Shta si se ti pomamio, pa skoro si `ebaoJuche beshe?
Maslachak:i tako sam se ja raskantala sa dechkom. i onda sam izdala sebi reshenje za emotivni odmor. a kako bih tu odluku zapechatila odluchim se za solo letovanje. kad ono, javi se jedan drugar. utom se javi i drugi drugar... sad se javi i bivshi sa josh jednim drugarom. a dva drugara ce bajkovima sa durmitora da se spuste dole, do mora. i tako, ja, muka, idem sa hrpom mushkaraca....
Vesela_zena_beogradska:Dokle si ti stigla? Pa da sam mushko pa da ti oduzmem
![]()
kanz:Da, ali ova danas je bila straaaaaava (trebala da bude). U bedaku sam dovoljno da mislim da mi je ovde mesto...
U bedaku sam dovoljno da mislim da mi je ovde mesto...
pa.. ima jedno ..khm..
ima vise od 60 dana..
mozda i 90jbmt
jock. nego mislim da su zzene mahom dosadne (chast izuzecima, chast izuzecima!).Zex:Joj, Malaksač, koji si ti zayeban igrač, ne bih ti bio dečko - nema tih para...![]()
Zayebana si k'o kratko ćebe![]()
Ti si u prethodnoj inkarnaciji bila ljuta paprika, sunce ti kalaisano![]()

shopping mi je nekako, gubljene dragocenog vremena za kafenisnje pored reke 

...ja sam zapravo prochitala u novinama... tip upao u kucu.... hteo da siluje babu... al` nije uspeo. ispostavilo se da je baba imala 78 godina. i bila je nevina.neozbiljko:Silovali babu. Posle je pričala miliciji da joj je najteže bilo kad su joj digli noge, a trunje iz opanaka u oči! Od tad ne upražnjava seks.

Vesela_zena_beogradska:Izjalovila mi se komb za danas, tako da se pridruzujem sa svojih 15 dana ..