neyebitza chat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Maslachak:
i tako sam se ja raskantala sa dechkom. i onda sam izdala sebi reshenje za emotivni odmor. a kako bih tu odluku zapechatila odluchim se za solo letovanje. kad ono, javi se jedan drugar. utom se javi i drugi drugar... sad se javi i bivshi sa josh jednim drugarom. a dva drugara ce bajkovima sa durmitora da se spuste dole, do mora. i tako, ja, muka, idem sa hrpom mushkaraca....

Joj, Malaksač, koji si ti zayeban igrač, ne bih ti bio dečko - nema tih para... :D
Zayebana si k'o kratko ćebe :D
Ti si u prethodnoj inkarnaciji bila ljuta paprika, sunce ti kalaisano :D

kanz:
Da, ali ova danas je bila straaaaaava (trebala da bude). U bedaku sam dovoljno da mislim da mi je ovde mesto...

C,c,c, ko sve ne dolazi na neyebitzu... Još malo pa će rnopo glumci da dođu ovde da kukaju kako nisu već sat i po kresnuli nijednu u bulju :roll:

Ej, bre, neyebitza nije "trendy", ovde se ljudi zlopate i leče, bre :roll:

U bedaku sam dovoljno da mislim da mi je ovde mesto...

Ono, ima istine, stvar je i u tome kako se osecamo .. ja sam vazda jebana a nedojebana, pa tachno ne moram odavde ni da odlazim.

pa.. ima jedno ..khm..
ima vise od 60 dana..
mozda i 90jbmt

Premnogo, ali ti, chini mi se, ne idesh na 'daj shta dash' varijante?! A ko zna, mozda bi se iznjedrio neki baja .. moramo da se pomeramo napred.

Zex:
Joj, Malaksač, koji si ti zayeban igrač, ne bih ti bio dečko - nema tih para... :D
Zayebana si k'o kratko ćebe :D
Ti si u prethodnoj inkarnaciji bila ljuta paprika, sunce ti kalaisano :D
jock. nego mislim da su zzene mahom dosadne (chast izuzecima, chast izuzecima!).

ja da sam mushko, ja se sa sobom nikad ne bih druzzila.
a da sam mi dechko, oterala bih sebe u pm, zatvorila me u kucu i dala mi varjache - jednu po dupetu, a jednu u ruke.... :)

ja ne mogu da zamislim nishta gore od raspredanja o shopingu, kozmeticharkama, trachevima, zajedljivosti, dramama i to... normalan razgovor, normalne duzzine o svim ovim temama sasvim opravdavam :)
mushkarci su prosti i jednostavni. ovako i ovako... ocesh, necesh, ok.

zzensko premishljanje mi nikad nije donelo dobra. naglashavam i potpisujem. eto.

am...cuti ne volim ni ja...znas kako to kod mene ide, udjem u prvu prodavnicu na koju naletim, napazarim sta imam i pravac na kafu :) shopping mi je nekako, gubljene dragocenog vremena za kafenisnje pored reke :)

neozbiljko:
Silovali babu. Posle je pričala miliciji da joj je najteže bilo kad su joj digli noge, a trunje iz opanaka u oči! Od tad ne upražnjava seks.
...ja sam zapravo prochitala u novinama... tip upao u kucu.... hteo da siluje babu... al` nije uspeo. ispostavilo se da je baba imala 78 godina. i bila je nevina. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back