neyebičarenje

moja komšinica se razvela znači neyebičarila i dugo je nisam viđao s nekim i nazad pola godine vidim dovozi je doma neki mudonja i mogu ti reći da je postala puno toplija i prijatnija i veselija kad je sretneš u ulici. i prolepšala se nekako.
nevjerojatno je koliko vama ženama ta poluga znači, poluga života za vas ajmo je nazvati tako.

1765096350841.png

moja komšinica se razvela znači neyebičarila i dugo je nisam viđao s nekim i nazad pola godine vidim dovozi je doma neki mudonja i mogu ti reći da je postala puno toplija i prijatnija i veselija kad je sretneš u ulici. i prolepšala se nekako.
nevjerojatno je koliko vama ženama ta poluga znači, poluga života za vas ajmo je nazvati tako.
Neverovatne su te promene kad žena primi malo kobasice,i dobije malo pažnje ,prosto čudotvorna magična transformacija,balkan je konzervativan patrijahalni habitat,pa su zene zato ovde tako distancirani mrgudi ,ali ni to nije čudno kad imaju posla sa seljačinama i primitivcima , bizgvčinama neotesanim nekulturnom umisljenom stokom

Ne znam,dal ste znali za podatak koji je naučno dokazan,da žena u onim danima ima izuzetno velike nagone za je..icarenje,čak nekad i veće nego van ciklusa.....

Back