Smarač
Iskusan
- Poruka
- 5.041
Da li se vi bavite neyebičarenjem u slobodno vreme ?
Neyebičarenje može da se iskaže kroz.magične reči
Yebo te da te neyebo ....
Neyebičarenje može da se iskaže kroz.magične reči
Yebo te da te neyebo ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neverovatne su te promene kad žena primi malo kobasice,i dobije malo pažnje ,prosto čudotvorna magična transformacija,balkan je konzervativan patrijahalni habitat,pa su zene zato ovde tako distancirani mrgudi ,ali ni to nije čudno kad imaju posla sa seljačinama i primitivcima , bizgvčinama neotesanim nekulturnom umisljenom stokommoja komšinica se razvela znači neyebičarila i dugo je nisam viđao s nekim i nazad pola godine vidim dovozi je doma neki mudonja i mogu ti reći da je postala puno toplija i prijatnija i veselija kad je sretneš u ulici. i prolepšala se nekako.
nevjerojatno je koliko vama ženama ta poluga znači, poluga života za vas ajmo je nazvati tako.

zavisi i di ga udari slog

Tao seks klub kaze ,a oni na istoku valjda znaju kako treba
iskreno amigo verovo ti il jok, da mi je neko reko da je sve do dnk, smejao bi se pre 30 godinaTao seks klub kaze ,a oni na istoku valjda znaju kako treba,da muzjak u 50 oj treba jednom u mesec dana da istoči kremu u kafu svojoj dragoj ako ništa drugo

Једино шта је горе од тога је обртање скале...Neyebičarenje je kod penzionera lifestyle i to se jasno vidi na borama na licu,ne znam da li umete da prepoznate neyebičarske bore na čelu
I kad je crveno na semaforu?Seh se uvek mora imati....
Ako treba moreI kad je crveno na semaforu?
Crveno na radost xDI kad je crveno na semaforu?
Samo se treba nać dobrovoljac za krvavu rabotu.Ako treba more

Aj sad ti molim te....nećemo u detalje bas...Posle kod kuće išoraš ugrušak, al sve za ljubav
Pa ona možda i ima,al on baš i nema.Ne znam,dal ste znali za podatak koji je naučno dokazan,da žena u onim danima ima izuzetno velike nagone za je..icarenje,čak nekad i veće nego van ciklusa.....