Exaybachay
Gost
- Poruka
- 4.333

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha, to me podseti na ovaj manje poznati Warriors. Biser od filma!![]()
...nisam gled'o?...odakle to izroni...
dzizs krajst...imaju i old cavalry ...ovo mora da se skida)
Iz daleke buducnosti 1990. godine (citavih osam godina od vremena kad su ga snimali)
To ti govori kakav je trash u pitanju.![]()
Hahaha, to me podseti na ovaj manje poznati Warriors. Biser od filma!
Fred Williamson,BOG.
Kakva je ovo trashina,ka' iz lignje izcijedise sve zanrove,ovo da se gleda asap.
Hahaha, to me podseti na ovaj manje poznati Warriors. Biser od filma!
Na ovo bi moga' bez po muke da se naviknem,upadanje u introspektivne agonije pa rolnes diktafon pored sebe i kasnije preslusas,kad ono ladno ti bio na Kilimandzaru i divanio sa Stivenom Sigalom.
Jeb.es ti vize,ausvajse,sengen kur.ce palce,peyote te za minut odvede tamo gdje nijedan travel agency ne moze.
Never let a punk get away with Murder !
Gun shots, gun shots, all you heard-a!
...ma ja bih se rado ispucao peyotlom ...ali ne u rekreacionom smislu uzimanja droga(to me odavno ne zanima)...nego kad bi nekako mogao da doprem do Sonore & Indijanera...pa da me oni provedu kroz citav religiozni/tradicionalni ritual uzimanja peyotla.Ja kolko sam video Tony u Sopranosima zvace jedan pupoljak...dok Indijaneri u celovecernjo/jutarnjoj sesiji sabiju na desetine pupoljaka...lochu litre vode da ne bi dehidrirali...i sve prati neprekidno povracanje.
Makar je tako opisano kod Kastanede...sad koliko je on tu poizmisljao nemam pojma...njega ionako prate kontroverze.
Ono sto je Aldous Haxley opisao u Doors of perception sam u nekom razblazenom obliku i doziveo,kada sam bio jos klinac i eksperimentisao,sa 16,17 dina...ja i moj nekadasnji najbolji ortak smo zvakali neko semenje...u stvari on je narucio neko bilje preko neta,tada je to jos uvek moglo
... i nas mrzelo da sacekamo da bilje proklija,vec smo sabili to semenje kao bademe,hehe...secam se da sam se divio ustrojstvu prirode...& genijalnosti koja se krije iza kreacije drveca i zenskih trepavica...hehe...kasnije kada je dejstvo malo popustilo,nastupila je paranoja i sve sto ionako vec ide kao nuspojava bombardovanja mozga halucinogenima ...
...hebiga danas bi u stvari i razmislio dal bi se upustao u sve to ...jer kad drugs where off,ostaje ti jetra u dronjcima...a stvarnost ti postaje jos veca koletechina nego sto jeste ...
...prema tome,ako neka deca budu citala ovo...papa doc vam porucuje ....sto dalje od gudre... you can get a lot higher without drugs than with them,hehe
Hehe,culi ste djeco,bacajte to sto gajite po balkonima.