Kod mene jos novembar.
vala bas..
mrzim kad polete sa ovim temama da budu prve a kad se bude trebalo piasti u to vrijeme vec ce biti dovoljno isfurana.
atmosfera se jos ni ne osjeti ako ces pravo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod mene jos novembar.
Po meni je nova godina komercijalni praznik...
Ništa ne očekujem od nje... (kao nekad)... već gledam da ga provedem u odmoru...
I mada mi se ove godine ide negde... imam novu haljinu i čizme baš za tu priliku...izgleda da će doček i ove godine biti opušten(dosadan)...
Zlatibor... nas 10-12 ljudi... pečemo roštilj... pijuckamo... glasna muzika... đuskanje... smejanje...
Par dana pre i posle dočeka, šetnja, uživanje, opuštanje...
Po povratku, na Badnje veče, 6. Januara idemo kod muževih... večera, klinci, priča, zezanje...
Za Božić bi opet išli kod njih... ali ove godine 7. krećemo na zimovanje, pa ćemo preskočiti...
I tako prođu svi ti praznici... bude i lepo, i veselo, i dosadno, i obično ...![]()
i ja se radujem bozicu.ustvari lepse mi je badnje vece.nisam vernik,ali moja mama jeste i pustam je da tako odgaja moju decu.uvece oni odlaze na vecernje,a ja ,muz i tata,bezboznici cekamo napolju da se zavrsi,pa zajedno palimo badnjak.u ledincima ,pored novog sada uvek bude lepo i svecano.zene donesu rakiju,vino,kolace,skupi se celo selo,obicno bude i neko sa harmonikom,pa se nesto lepo zasvira,obavezno bude lep vatromet.
onda mi idemo kuci,pa moja mama lupa na vrata,a mi moramo da vicemo ko je,a ona kaze bozic bata i unosi badnjak.onda ide kroz celu kucu,kokodace,mi ostali moramo da pijucemo kao pilici,,oona po celoj kuci razbacuje slamu i orahe i peva crkvene pesme.za to vreme je tata upalio vatru u kaminu,pa najmladji sin dzara vatru sa tim badnjakom,govoreci koliko zara,toliko ljubavi,koliko zara toliko srece,...para...petica...i onda sedamo za posnu veceru,a na stolu su obavezno medi,orasi,suvo voce...a suta dan se jede cesnica,to je kod nas suva pita sa korama i orasima.i naravno u njoj ko nadje paru,taj je cuva...
jesam ja vas koji ste sad ovo procitali smorila??
bas me je ponelo
Zar je moguće da nemate želja...
Da se ne presabirate, šta ste postigli u ovoj a šta bi želeli da postignete u narednoj godini?
Ne mislim da je rano, jer kao što vidimo, Beč je već okićen... vila kačila slike...
To što se kod nas grad kiti skoro uoči nove godine, to je odraz našeg stanja u državi...
Evo ja npr. želim da u 2o11 naša vesela državica izađe iz krize i da svi lepo žive... da svako sebi može da priušti letovanje, zimovanje, auto, stambeni prostor...![]()
Pa da počnemo...
Evo ga Decembar... kićenje jelke... Božić... porodična okupljanja... pokloni... doček...
Šta želite sebi a šta drugima u 2011.godini?
Šta ste uspeli protekle godine?
Kad kitite jelku, kuću? U kojim bojama?
Slavite li Božić ili idete negde?
I konačno, gde ćete za doček?
I sve ostalo... pišite...
![]()
ovo se zove uspešna godina....Vise volim Bozic nego Novu godinu.Najveca zelja za sledecu godinu,pored zdravlja,je ta da dobijem posao.
Ova godina je za mene i dragog bila bas dobra.Oboje smo diplomirali,on dobio posao ja pocela pripravnicki,verili se,odredili datum svadbe
,upisali voznju...
![]()
Vise volim Bozic nego Novu godinu.Najveca zelja za sledecu godinu,pored zdravlja,je ta da dobijem posao.
Ova godina je za mene i dragog bila bas dobra.Oboje smo diplomirali,on dobio posao ja pocela pripravnicki,verili se,odredili datum svadbe
,upisali voznju...
![]()