a muskarci su tupavi oni nisu znatizeljni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AllPacino:jos gori od cega?....ona jos nema ni sa cim da uporedjuje....jagodica:AllPacino:svaki sledeci put je bolji...
a kako ti znas da ce i njen biti svaki put bolji, mozda ce biti josh gori
Slažem se dušo,da smo glupi,kerovi(jer samo bi..), itd.mogli bismo do 5 sati nabrajati,a onda adio.., nego hoćeš li ti sa mnom i Ave... na pićence kod mog druga Bože.jagodica:a muskarci su tupavi oni nisu znatizeljni
:shock:Ave je moja ljubav Avesic,ker sam ja,kao i većina muškaraca,koje ne poznaješ,ali pošto nećeš ili . da se šališ,povlačim sve što sam rekao.Srećno ti bilo Jagodo.jagodica:dosadno je pice..ne pricam vishe s nepoznatima
a ko je ave, ker
Verujem da poznaješ,ali verovatno ne ovakve pederčine kao što sam ja,još jednom,puno sreće,Jagodice.jagodica:ja bre poznajem mnogo muskaraca nemoj ti meni da smanjujesh rejting!!!!
e smor sam za pice ali ajde ali de sada u nedoba..ma sta ima da pijem bre ja sam alkoholicarponadala sam se da si covek mog zivota na trenutak ali ipak kao nishta
E, onda ništa nećeš propustiti što nećeš još jednog upoznati.jagodica:ne ne ne!
bas takve poznajem!
Nije veruj mi,bolje da poštedim tebe i sebe još jednog razočarenja,možda u maju kad jagode počnu da zriju.jagodica:to sam i ja pomislila...ali mozda je to predrasuda?
Ovaj post vredi procitati 2 put.zlatokosa76:Nisi svesna koje ces tek probleme imati!Taj pravi mozda se pojavi nekad a mozda nikad?!Uostalom sta znaci pravi?To ne znas dok sa nekim ne provedes dosta vremena!Ok i da naidje taj sto ce te privuci toliko da to uradis s njim,bices mu smesna,jer sve krece od toga, a on sigurnio ne zeli taj teret da ponese,ne zato sto ce misliti da ti nisi toga vredna,nego u njegovoj glavi bice ono,ova hoce brak ili nesto mnogo ozbiljno,nisam ja od tih i cao!E sada ces reci pa on i nije mene vredan kada je takav!E tu gresis ,mozda bi bas on bio covek tvog zivota,ali mu nisi dala priliku da se skapirate!To podhitno da "odradis" sa nekim finim deckom!Proci ce tako ,meseci ,godine upoznaces zrelog,kompletnog muskarca, a sta ce mu zena koja sa tim stvarima nije rascistila!Nevinost 'pravom' ama bas nista ne znaci!
zvezdica**:Zdravo. Zanima me vase misljenje. Imam 24 godine, i nikada nisam vodila ljubav. Nije da imam neka konzervativna shvatanja, vec jednostvano nije naisao onaj pravi. Imala sam ja dosta veza (privlacna sam), ali nisu trajale dugo jer bih se uvek razocarala u momka iz ovih ili onih razloga. U nekoliko navrata mi se desilo da zamalo spavam sa momkom, ali uvek bi se suzdrzavala jer nisam bila kompletno sigurna u momka. Istina je da se plasim trudnoce i bolesti, ne verujem u potpunosti kondomu. Valjda mi zato i treba sigurnost u partnera. Sta da radim? Da li da se lakse upustim u sledecu vezu, ili da jednostavno i dalje cekam na onog pravog?
zvezdica**:Zdravo. Zanima me vase misljenje. Imam 24 godine, i nikada nisam vodila ljubav. Nije da imam neka konzervativna shvatanja, vec jednostvano nije naisao onaj pravi. Imala sam ja dosta veza (privlacna sam), ali nisu trajale dugo jer bih se uvek razocarala u momka iz ovih ili onih razloga. U nekoliko navrata mi se desilo da zamalo spavam sa momkom, ali uvek bi se suzdrzavala jer nisam bila kompletno sigurna u momka. Istina je da se plasim trudnoce i bolesti, ne verujem u potpunosti kondomu. Valjda mi zato i treba sigurnost u partnera. Sta da radim? Da li da se lakse upustim u sledecu vezu, ili da jednostavno i dalje cekam na onog pravog?
zt:Klasično žensko pitanje,(ako jesi) znatiželja ipak proradila.Carrie_011:ADMIRALXY:P.S mozes probati i neku drugu flasu(neznam koliki ti je Fi) ako doguras do next-a javi.CAO!!!
![]()
![]()
Koliki ti je FI...
![]()
Da ti nisi masinac, mozda?!![]()
Hellen:Neda Bg:Ma devojko, opušteno. Po meni,devojka najviše vredi kada je nevina. I to je divno. Taj trenutak treba da ti bude poseban, kao što je meni bio. Imam dosta drugarica koje su to uradile sa dečkom koji im se samo sviđa, čisto da više ne bi bile nevine, a te ću jednostavno nazvati GLUPAČAMA! Tu ti nije bitno ni vreme, ni mesto, ni dužina trajanja veze. Jednostavno znaćeš da je to to. Ja ti čestitam, svaka čast. Imaš mozga i osećanja pre svega. Oni koji govore da prvi put nije ništa i bla, bla, nemaju pojma i pričaju tako zato što su svesne da je njihov prvi put bio njesra, jer su išle što pre da to završe ne bi li ispale ribe širokih shvatanja.I oni koji te pitaju da li te je blam što si nevina su ograničeni, i samo njihovo pitanje govori o njihovnoj nervnoj uravnoteženosti. Čekaj ako treba još 5 godina, samo da bi uradila to kako spada
Еј, а по чему и коме то девојка највише вреди кад је невина? :shock:....И то у 24. кад више и није девојка него жена!
Neda Bg:Hellen:Neda Bg:Ma devojko, opušteno. Po meni,devojka najviše vredi kada je nevina. I to je divno. Taj trenutak treba da ti bude poseban, kao što je meni bio. Imam dosta drugarica koje su to uradile sa dečkom koji im se samo sviđa, čisto da više ne bi bile nevine, a te ću jednostavno nazvati GLUPAČAMA! Tu ti nije bitno ni vreme, ni mesto, ni dužina trajanja veze. Jednostavno znaćeš da je to to. Ja ti čestitam, svaka čast. Imaš mozga i osećanja pre svega. Oni koji govore da prvi put nije ništa i bla, bla, nemaju pojma i pričaju tako zato što su svesne da je njihov prvi put bio njesra, jer su išle što pre da to završe ne bi li ispale ribe širokih shvatanja.I oni koji te pitaju da li te je blam što si nevina su ograničeni, i samo njihovo pitanje govori o njihovnoj nervnoj uravnoteženosti. Čekaj ako treba još 5 godina, samo da bi uradila to kako spada
Еј, а по чему и коме то девојка највише вреди кад је невина? :shock:....И то у 24. кад више и није девојка него жена!
Dobro nisam baš bukvalno mislila. Ali to je lepo, ona želi nešto lepo. Želi da joj bude o.k. i ne treba toga da se stidi. Što to da uradi sa ko zna kim? I da joj bude bezveze svaki put kada se seti toga? Nije dozvolila bilo kome da je probuši, zato vredi mnogo. Vredi jer ona zaista bira, i vredna je samim tim što razmišlja na taj način, srcem a ne telesnom željom. Moje mišljenje. Poštujem svako drugo, ali imam prava i svoje da iznesem.![]()
Snezna_kraljica:@ Hellen
Imam druga koji ima 22 i koji je nevin, i zaista mislim da je SVE u redu sa njim, jer - I ON ceka pravu devojku.
A naravno da iste kriterijume treba primeniti i na muskarce i na zene. Cednost i jednih i drugih.

DisMisaL:ADMIRALXY
A zašto ne bi bilo još muškaraca i žena koji to nisu radili, jedino što sumnjam da ako neko u to stvarno veruje ima potrebu da tupi pred bilo kim o tome, kao što je učinila autorka teme
Snežna_kraljica
Je li to Steffan?![]()
Ne, nisam na njega mislila, on je malo stariji. Da li ti on zaista lici na osobu koja cuva svoju cednost?
Pa, dobro, ima tu rezona, to bi objasnilo njegovo ponasanje i smisao za humor - to su sve frustracije!
E, stvarno si....ADMIRALXY:Snezna_kraljica:@ Hellen
Imam druga koji ima 22 i koji je nevin, i zaista mislim da je SVE u redu sa njim, jer - I ON ceka pravu devojku.
A naravno da iste kriterijume treba primeniti i na muskarce i na zene. Cednost i jednih i drugih.
Bas bih voleo da upoznam muskarca koji ceka pravu za sex! :x
blesavko.. 
ops: bez zezanja.. upoznali smo se na moru, na jednom ostrvu.. nema lepse i romanticnije stvari od "morske" ljubavi... zaljubio sam se u nju cim sam je ugledao vec prvog dana... bila je prelepa... goreo sam od zelje za njom, zeleo sam da budem pored nje vise od svega, da pricam sa njom, da je upoznam.. razmisljao sam samo o tome, kako da joj pridjem, sta da joj kazem.. ali nisam smeo, uvek bih se uspanicio... jedne veceri u gradu odvojio sam se od grupe i zastao da posmatram kako neka devojka namesta drugim devojkama perlice u kosi... mnogo mi se svidela njena frizura i bas me je zanimalo kako to radi.. i u jednom trenutku samo sto nisam doziveo srcku, ONA je stajala tacno pored mene!! Sad se vec ne secam tacno kako smo poceli da pricamo ali od tog trenutka nismo se odvajali.. necu da vam kazem koliko, to je vec tajna..
secam se da sam je prvi put poljubio ispred njenog hotela, kada sam je ispratio jedne noci.. na povratku ka mom hotelu (2-3 km) smejao sam se i skakutao od srece bez prestanka, a u hotelu kada sam od bunovnog recepcionara zatrazio kljuc kazao sam mu da sam se zaljubio i da sam POLJUBIO devojku!! I'M IN LOVE AND I'VE JUST KISSED A GIRL!!! Covek mi cestitao... hahhaahhaah e bas sam bio mali... 
:wink: Ma samo se ti opusti i ne razmisljaj o nusefektima ! Ne ozbiljno sto su ti visi kriterijumi to su ti manje sanse !zvezdica**:Hvala na odgovorima.
Ja itekako imam zelju da spavam sa nekim (nema sanse da se zamonasim), verujem da cu ga naci kad tad. Ali ne zelim sada da odmah ulecem prvom koji naidje u krevet.
Do sada se nijednom nisam zaljubila u zivotu. Verujte mi nije do toga da sada samo sedim i cekam princa. Znam da princevi ne postoje. Izlazim, provodim se, volim da flertujem. Ali do sada sam nailazila samo na kretene. Znaci samo sticajem okolnosti jos uvek nisam spavala nisakim.