Bliznakinja
Poznat
- Poruka
- 9.783
Crazy_creature:Ah, i onda sam se ponovo napal'la...![]()
Ал' си се напал'ла , баш си се напал'ла

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Crazy_creature:Ah, i onda sam se ponovo napal'la...![]()
:shock: Menjamo ime ovog foruma u Sexy Tinejdzeri!!!Crazy_creature:Drpaj me za s'su...![]()
Shto da ne, bash smo sexy.Tinar::shock: Menjamo ime ovog foruma u Sexy Tinejdzeri!!!Crazy_creature:Drpaj me za s'su...![]()
Peta W.::shock: C,c...samo vas posmatram... 8) :wink:
Keeper:d4ch4:Ovaj...samo klinje pijanche? Hmmm...Kolko ja znam..najvecji broj pijandura su penzioneri...a posle idu mladji maloletnici, stariji maloletnici...itd. Mislim da najmanji broj odpada na klince. :? . "nisam tolki klinja"....PA lepo si reko...ovaj...ti jesi klinac..ali ne ono...znash..mislim ono bash, bash klinac....ma ti mu dodjesh kao malo zreliji klinac. 8) . Mozda nisi blesav...ali klinac jesi....ovaj...malo zreliji klinac.
hahaha...ljudi koji su pijani oni su klinci..hahaha...pa za to bi ti se smejali i oni shto su :? ....u okolini nisha. Eee... koj si ti pacijent
. C c c...
klinci pijanche, ali klinci u glavi.... kontash razliku? :wink: pametno moje.
pogledaj shta si sve ispisao..... ko je ovde pacijent?..... niko. al bi ti trebao biti.
Bliznakinja:d4ch4:miss:nema veze...pusti da se malo pohvali... :wink:Bliznakinja:d4ch4:
Нисам ништа питала...![]()
![]()
Vidish Sofija kako je devojka odma skuzala da sam ja hteo samo da se pohvalim. 8)
![]()
Ali vi devojke imate fix ideje...daleko bilo. Ma ja sam lud shto prihavatam te ideje i sprovodim ih u relanost...
. Mislim sek' na stepenicama...
.
Moram malo da prevaspitam sebe. :?
Ма схватила сам ја то...баш зато сам и оставила тај коментар..да те мало спустим на земљу8) 8)
Па шта да ти кажем..можда и јеси луд..![]()
i sta ce onda da bude?Keeper:joj deco al vas drmaju hormoni...... jedva chekam da se malo smirite...
d4ch4:Keeper:d4ch4:Ovaj...samo klinje pijanche? Hmmm...Kolko ja znam..najvecji broj pijandura su penzioneri...a posle idu mladji maloletnici, stariji maloletnici...itd. Mislim da najmanji broj odpada na klince. :? . "nisam tolki klinja"....PA lepo si reko...ovaj...ti jesi klinac..ali ne ono...znash..mislim ono bash, bash klinac....ma ti mu dodjesh kao malo zreliji klinac. 8) . Mozda nisi blesav...ali klinac jesi....ovaj...malo zreliji klinac.
hahaha...ljudi koji su pijani oni su klinci..hahaha...pa za to bi ti se smejali i oni shto su :? ....u okolini nisha. Eee... koj si ti pacijent
. C c c...
klinci pijanche, ali klinci u glavi.... kontash razliku? :wink: pametno moje.
pogledaj shta si sve ispisao..... ko je ovde pacijent?..... niko. al bi ti trebao biti.
hahahaha....E Nosonja, Nosonja....pa stvarno si pacijent.
miss:i sta ce onda da bude?Keeper:joj deco al vas drmaju hormoni...... jedva chekam da se malo smirite...
Bliznakinja:miss:i sta ce onda da bude?Keeper:joj deco al vas drmaju hormoni...... jedva chekam da se malo smirite...
Биће катанац на тему и пре тога..![]()