nevinost

• Začetnik teme Začetnik teme Seik
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Keeper:
d4ch4:
Ovaj...samo klinje pijanche? Hmmm...Kolko ja znam..najvecji broj pijandura su penzioneri...a posle idu mladji maloletnici, stariji maloletnici...itd. Mislim da najmanji broj odpada na klince. :? . "nisam tolki klinja"....PA lepo si reko...ovaj...ti jesi klinac..ali ne ono...znash..mislim ono bash, bash klinac....ma ti mu dodjesh kao malo zreliji klinac. 8) . Mozda nisi blesav...ali klinac jesi....ovaj...malo zreliji klinac.

hahaha...ljudi koji su pijani oni su klinci..hahaha...pa za to bi ti se smejali i oni shto su :? .. :idea: ..u okolini nisha. Eee... koj si ti pacijent :roll: . C c c...

klinci pijanche, ali klinci u glavi.... kontash razliku? :wink: pametno moje.
pogledaj shta si sve ispisao..... ko je ovde pacijent?..... niko. al bi ti trebao biti.

hahahaha....E Nosonja, Nosonja....pa stvarno si pacijent.

Bliznakinja:
d4ch4:
miss:
Bliznakinja:
d4ch4:
Bliznakinja:
Ахахахаха.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jbg-a...alkohol je kriv. :roll:

Нисам ништа питала... :P :lol:
nema veze...pusti da se malo pohvali... :wink:

Vidish Sofija kako je devojka odma skuzala da sam ja hteo samo da se pohvalim. 8)
:arrow:
Ali vi devojke imate fix ideje :roll: ...daleko bilo. Ma ja sam lud shto prihavatam te ideje i sprovodim ih u relanost... :roll: . Mislim sek' na stepenicama... :roll: . :idea: Moram malo da prevaspitam sebe. :?

Ма схватила сам ја то...баш зато сам и оставила тај коментар..да те мало спустим на земљу :P 8) 8)

Па шта да ти кажем..можда и јеси луд.. :lol:

Mislim da je "можда" suvishno.
I ti si malo luckasta...ili shto bi moj profesor prakse reko tinki linki....HAhahaha...Sofija tinki linki. :D

d4ch4:
Keeper:
d4ch4:
Ovaj...samo klinje pijanche? Hmmm...Kolko ja znam..najvecji broj pijandura su penzioneri...a posle idu mladji maloletnici, stariji maloletnici...itd. Mislim da najmanji broj odpada na klince. :? . "nisam tolki klinja"....PA lepo si reko...ovaj...ti jesi klinac..ali ne ono...znash..mislim ono bash, bash klinac....ma ti mu dodjesh kao malo zreliji klinac. 8) . Mozda nisi blesav...ali klinac jesi....ovaj...malo zreliji klinac.

hahaha...ljudi koji su pijani oni su klinci..hahaha...pa za to bi ti se smejali i oni shto su :? .. :idea: ..u okolini nisha. Eee... koj si ti pacijent :roll: . C c c...

klinci pijanche, ali klinci u glavi.... kontash razliku? :wink: pametno moje.
pogledaj shta si sve ispisao..... ko je ovde pacijent?..... niko. al bi ti trebao biti.

hahahaha....E Nosonja, Nosonja....pa stvarno si pacijent.

Oces opet ban?

ovako je lakse...
14.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back