Momci i devojke kakav je osecaj izgubiti nevinost treba li cekati pravu osobu ili pravu ekskurziju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tasa!:Trazi pravu osobu... Boljr da malo sacekas, nego da pamtis.... Kao ja npr.![]()
Pozdrav,
Tasić
DJ_MaRe:pravu osobu na pravoj ekskurziji... barem je tako kod mene bilo... 8)
Seik:Momci i devojke kakav je osecaj izgubiti nevinost treba li cekati pravu osobu ili pravu ekskurziju
Ana-Marija:Ovo je smesno...Nisam znala da se to planira...![]()
Emily_Bg:Ma sve to zavisi........ali ja sam za varjantu prava osoba........ne mora biti eskurzija
DJ_MaRe:pravu osobu na pravoj ekskurziji... barem je tako kod mene bilo... 8)
Au bre, gde iskopa ovu temu...d4ch4:DJ_MaRe:pravu osobu na pravoj ekskurziji... barem je tako kod mene bilo... 8)
TOoo lave. 8)
DJ_MaRe:Au bre, gde iskopa ovu temu...d4ch4:DJ_MaRe:pravu osobu na pravoj ekskurziji... barem je tako kod mene bilo... 8)
TOoo lave. 8)
miss:meni je bez veze to sa cekanjem prave osobe etc...kao neka romantika,nesto...kad je to ustvari normaljna stvar,tako da treba cekati pravu ekskurziju ilipravu zurku,ili bilo koji pravi trenutak...kad ti padne napamet...
8)d4ch4:miss:meni je bez veze to sa cekanjem prave osobe etc...kao neka romantika,nesto...kad je to ustvari normaljna stvar,tako da treba cekati pravu ekskurziju ilipravu zurku,ili bilo koji pravi trenutak...kad ti padne napamet...
Tooo...lavice. :wink:
Volim bre sho si iskrena.... 8) 8) 8)miss:8)d4ch4:miss:meni je bez veze to sa cekanjem prave osobe etc...kao neka romantika,nesto...kad je to ustvari normaljna stvar,tako da treba cekati pravu ekskurziju ilipravu zurku,ili bilo koji pravi trenutak...kad ti padne napamet...
Tooo...lavice. :wink:
miss:pa jeste,svi se nesto foliraju,ali ustvari je glavni faktor alkohol...