Nevina

• Začetnik teme Začetnik teme Enina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Да су монахиње.
Некако ми тужно све то.
Ne bih ja žalio takve ljude. Pitanje je samo koliko su jaki da se bore sa okolinom koja nameće standarde.

Možda je neka kraljica koja sve oko sebe napušava na presladak način inteligencijom, ali opet ne znam šta je planirala, mnogo je to godina, kako god...uz nju sam, bodrim je.

Ne bih ja žalio takve ljude. Pitanje je samo koliko su jaki da se bore sa okolinom koja nameće standarde.

Možda je neka kraljica koja sve oko sebe napušava na presladak način inteligencijom, ali opet ne znam šta je planirala, mnogo je to godina, kako god...uz nju sam, bodrim je.

Не жалим их ја, јасно ми је да је то делом њихов избор, код неких је сплет околности.

Само ми је тужно што нису нашли некога да буду срећни.

Ma i ovaj naš narod je katastrofa, bukvalno će roditelji naćerati ćerku sa 'udaj se, udaj se' da ne budeš uśidjelica da nema vremena fino da izabere partnera pa naleti na budalu i posle se razvede i do kraja života ražmišlja i procesuira šta se desilo. Ili pati do kraja.

Rijetki su oni koji slušaju svoje srce i vjeruju.

Ma i ovaj naš narod je katastrofa, bukvalno će roditelji naćerati ćerku sa 'udaj se, udaj se' da ne budeš uśidjelica da nema vremena fino da izabere partnera pa naleti na budalu i posle se razvede i do kraja života ražmišlja i procesuira šta se desilo. Ili pati do kraja.

Слажем се.

Очекује се да се нешто постигне или уради до одређених година без размишљања шта ће бити касније или да ли је то могуће.

Под притиском су оба пола али девојке под далеком већим.

Ali kada je bila ona odvratna serija Budva na pjeni od mora, ona jedna, jedva punoletna i kaze momku, moram nesto da ti priznam, da li neces da se naljutis na mene? A on necu, reci Sto je? A ona ja sam jos nevina....
O boze. Serija je tako odvratna bila, sklapana vestacki da svako uzme valjda pare, svaka epizoda neka nova glumica koja se skine, em se izreklamira em uzme neku lovu....

Takoe je
A lepo mogu da zive nevecano dozivotno, i bog dai vidi 🙄

Ali kada je bila ona odvratna serija Budva na pjeni od mora, ona jedna, jedva punoletna i kaze momku, moram nesto da ti priznam, da li neces da se naljutis na mene? A on necu, reci Sto je? A ona ja sam jos nevina....
O boze. Serija je tako odvratna bila, sklapana vestacki da svako uzme valjda pare, svaka epizoda neka nova glumica koja se skine, em se izreklamira em uzme neku lovu....
Budva je super, u Boki ima duova, ja isto gledala u seriju, nema idem vise tamo 🥺

Obojica ste manijaci, samo sto svako ima svoj nacin spopadanja. Jedan te navlaci preko literature, i sarmira znanjem iz iste, drugi trazi kike, i glumi nejebicu... prosto da se svaka sazali. Eh, ko vas ne zna :aha:

А не, обојица смо мангупи док је Бау уз то и манијак а ја само перверзњак.
И не глумим и више не тражим.

Back