Nevina majstorica

Zar kukruz nije ovde?
I tebi se sve pomesalo 🤣🤣
I meni :mmmm::dash:
Rekoh da nadoknadim propušteno
I sad ne znam gde sam ga video kukuruz , Danik ćevape , krastavac , Banbijeve nabrekle cice , njene propreme za doktorski rad , i njega sam krompir negde video , saznah da je Silver Queeen njega izgnječila i da je sad obićan pire i nemam ga pojma gde sam ga sada :pljus: :hahaha1::vudu:

ma to je bilo jos dok ste bili u vezi ja kad ti kazem.
Sto ti volis da utesis coveka! :) :)
Moguce.
A i bilo mi je truba kako je odmah pokusao da mi stavi do znanja da ima novu. I zvao me je posle kad sam ih videla da me pita sta radim, kako sam. U kaficu sam mu najnormalnije prisla, pozdravila se, on me upoznao sa njom itd. Iskulirala sam damski. :) :)
Ali tada sam se zapitala „Ko je ovaj covek?! Pa ja njega uopste ne poznajem.“ Tako sam se osecala.
Zato mu posle nista nisam verovala.

Kako nemate pojma! O bivšima se uvek priča sve najbolje, pa neka se još neka zajebe. :zkez:
Iskreno, ja im svima želim da budu srećni. Evo recimo, jedan bivši koji me je užasno povredio, tamo još u prošlom veku, vidim da je napokon otišao u Nemačku, a to je još tad hteo, pa sam dobila neku želju da mu pišem na Fb, da mu kažem da mi je drago što je uspeo i da sam mu sve oprostila. Ali znam kakav je kreten i kako bi to ismejao, pa sam odustala, dovoljno je da ja znam da sam oprostila.

nekad se i prosetamo, popijemo kaficu, kupamo i tako :rumenko:
Sally Kohn Cringe GIF

je l' kazes to svojim trenutnim partnerkama/zenama...?

A i bilo mi je truba kako je odmah pokusao da mi stavi do znanja da ima novu. I zvao me je posle kad sam ih videla da me pita sta radim, kako sam. U kaficu sam mu najnormalnije prisla, pozdravila se, on me upoznao sa njom itd. Iskulirala sam damski. :) :)
a cekaj kako je to bilo?

pokazuje njoj na tebe i kaze - ovo mi je bivsa
i onda tebi pokazuje novu i kaze - ova mi je sadasnja
i vas dve se rukujete z:mrgreen:

mozda su svingeri? :think:

a cekaj kako je to bilo?

pokazuje njoj na tebe i kaze - ovo mi je bivsa
i onda tebi pokazuje novu i kaze - ova mi je sadasnja
i vas dve se rukujete z:mrgreen:

mozda su svingeri? :think:
:) :)
Bukvalisto! I zezatoru!
Normalno, imenom. :)
I ok, shvatila sam sve i ponasala se tako - mi vise nismo zajedno i on je krenuo svojim putem. I to bi bilo sve ok, tako ide zivot, da on posle nije opet poceo da prica koliko me voli i da ce da me zauvek voli i tako godinama.
Sad nema telefon i vise ne moze da zove, a ja nikakve FB profile i sl nemam. A i nadam se da ga je ta uobrazilja prosla. :)

Kako nemate pojma! O bivšima se uvek priča sve najbolje, pa neka se još neka zajebe. :zkez:
Iskreno, ja im svima želim da budu srećni. Evo recimo, jedan bivši koji me je užasno povredio, tamo još u prošlom veku, vidim da je napokon otišao u Nemačku, a to je još tad hteo, pa sam dobila neku želju da mu pišem na Fb, da mu kažem da mi je drago što je uspeo i da sam mu sve oprostila. Ali znam kakav je kreten i kako bi to ismejao, pa sam odustala, dovoljno je da ja znam da sam oprostila.
Bolje sto nisi.
Ko zna kako bi on to shvatio i kako bi na tvoju radost reagovao.
Ali lep je to osecaj kad neke bolne stvari vise nisu bolne, srce je sve zaboravilo i reaguje onako kako i treba - dobrotom. :)

• Podržavam
Reactions: Red

Back