- Poruka
- 131.640
Па срамота и увреда части да чујем- она бивша те ништа није научила. А сваком мушкарцу треба жена да га уљуди![]()

pa stvarno
obraz je u pitanju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па срамота и увреда части да чујем- она бивша те ништа није научила. А сваком мушкарцу треба жена да га уљуди![]()
kad to izostane nije to ni bila ljubav vec samo sirova strastSramota, stvarno, ako se nije liječio alkoholom u kafani bar dva mjeseca, izrezao vene po koljenima nakon raskida s tobom i nek si ga otkantala![]()
sad moderator progovara iz tebeVidela sam da su vam nesto brisali, pa cu vam dati savet koji niste trazili.![]()
Spam i chat su dozvoljeni samo u kafanama. Sve sto se dobije izvan toga je gratis i dobra volja moderatora i admina, koji vecinom reaguju brisanjem samo kad se pretera. Tako da se nemojte ljutiti. Niko tu ne trenira strogocu, vec pokusava da odrzi temu koliko-toliko citljivom za nekog ko na nju prvi put dodje.
Nisam nikada dobila poen, niti ban, ali su me brisali i to je ok. Znam da sam chatala, nema smisla da se bunim.
Iznenadio bi se koliko muskarac voli to lomljenje.I ti kao Bambi, slomis ga kao dete autic i zavrljacis preko terase....
Svi moji bivši su bili divni, pokoj im dušamakad to izostane nije to ni bila ljubav vec samo sirova strast
Sramota, stvarno, ako se nije liječio alkoholom u kafani bar dva mjeseca, izrezao vene po koljenima nakon raskida s tobom i nek si ga otkantala![]()
Дашта!
pa stvarno
obraz je u pitanju![]()
Jeste, nanijeli smo zezanjem nepopravljive štete planeti, eno glečer se ubrzano topi zbog ga krompiraVidela sam da su vam nesto brisali, pa cu vam dati savet koji niste trazili.![]()
Spam i chat su dozvoljeni samo u kafanama. Sve sto se dobije izvan toga je gratis i dobra volja moderatora i admina, koji vecinom reaguju brisanjem samo kad se pretera. Tako da se nemojte ljutiti. Niko tu ne trenira strogocu, vec pokusava da odrzi temu koliko-toliko citljivom za nekog ko na nju prvi put dodje.
Nisam nikada dobila poen, niti ban, ali su me brisali i to je ok. Znam da sam chatala, nema smisla da se bunim.
Meni bi bilo gore da ostane dugo sam, značilo bi da sam mu ogadila ženski rod![]()
Pa kakve su mu to emocije prema meni kad moze odmah na drugu??
Sad mrsh!![]()
![]()
ali kod mene ti cuna nije palaДашта!
Како иде она песма- Ја сам те њој бољег дала![]()
Navikla , posle 1. puta dalje kao " Dobar dan "Da izvinete zabole ga
trazio je utehu .. mukica![]()
Pa kakve su mu to emocije prema meni kad moze odmah na drugu??
Sad mrsh!![]()
![]()
Niti jedan ban nisam dala!sad moderator progovara iz tebe
ko en zna..bambika nam je bila sladak/opasan moderatorcic
zvali su je bambiban![]()
Gore od toga je da nadje decka posle tebe. To je tek udarac na ego...Meni bi bilo gore da ostane dugo sam, značilo bi da sam mu ogadila ženski rodNe treba biti sebičan, ako nam je postao bivši znači da nešto nije štimalo i da smo slobodni!
aminSvi moji bivši su bili divni, pokoj im dušama![]()
Nona, majstor sa iskustvom ili talenat bez?
Ma pravila. Procitala si ih kad si se napravila profil.Jeste, nanijeli smo zezanjem nepopravljive štete planeti, eno glečer se ubrzano topi zbog ga krompira![]()
ili da je jedino tebe uspeo da smuva u zivotuMeni bi bilo gore da ostane dugo sam, značilo bi da sam mu ogadila ženski rod
Pročitala sam jučer prvi put, a pravila su tu da se kršeMa pravila. Procitala si ih kad si se napravila profil.
Ja ih prva krsim. Samo kazem - svesnost o tome i opusteno. Bez ljutnje kad bude brisano.
necu da se oglasavam na ove tabove intimne temeNona, majstor sa iskustvom ili talenat bez?
A vi se tako tesite?trazio je utehu .. mukica
ajde nona, otvori se..ne budi zakopcana stegama moralnog konzervatizmanecu da se oglasavam na ove tabove intimne teme
samo malo spamujem i pravim ti posla![]()