Trust no one
U prolazu
- Poruka
- 23.681
Ja idem sad na temu krompir da ostavim ga par recepata i da se izvinim postavljacici sto smo joj ga juce gnjecili ga pire da ne kazem ga mozak

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja idem sad na temu krompir da ostavim ga par recepata i da se izvinim postavljacici sto smo joj ga juce gnjecili ga pire da ne kazem ga mozak
Pazi da ga ban ne dobiješ.Ja idem sad na temu krompir da ostavim ga par recepata i da se izvinim postavljacici sto smo joj ga juce gnjecili ga pire da ne kazem ga mozak
Ne uči se to samo iz knjigaPa nevina je još mora da uci-cita...
Da izvinete zabole gaPazi da ga ban ne dobiješ.
Jedno je ako ne jedeš krompir, ali da li više jedeš ga krompir to je pitanje?Ja više ne jedem krompir.
Ona se uhodala, navikla na banPazi da ga ban ne dobiješ.
Ali ipak nemojte ga dobiti ban.Da izvinete zabole ga
Ne citas idem da ga ostavim receptAli ipak nemojte ga dobiti ban.
Procitaj ga triput pre nego sto ga objavis...Ne citas idem da ga ostavim recept
Onda ga ostavi recept.Ne citas idem da ga ostavim recept
sad se bas prica na jednoj temi o tehnikama mucenja krompir pireai meni zvrk ne da mira pa se pitam
sta muskarci zele?
nevinu koja je majstorica?
pa gde to ima?
Jes' pa vuces mene i @tab503 za jezik, da nagrabusimo oba....Eto, lepo Fino i kulturno, ekstra recept, nisam ja neko zlopamtilo
Evo ako ne verujete
Link da ne tražite ga krompir
Poruka u temi "Da li volite krompir?" https://forum.krstarica.com/threads/da-li-volite-krompir.957003/post-45306418
I ja sam ga voljela do jučeNe kapiram temu
Pire krompir inace obožavam
Kad imate prljave misli...ja pričam o krompiru...Jes' pa vuces mene i @tab503 za jezik, da nagrabusimo oba....
A kako smo pretjerali?Kad imate prljave misli...ja pričam o krompiru...
Iskreno mi je bilo posle bilo malo zao kad smo ga preterali na toj temi.
Ja ne znam kakva je postavljacica te teme kao osoba..
nemam ideju nigde se nismo sretale i pojma nemam da li je mozda povredilo nase sprdanje.
Nadam se da shvata da smo se nezlonamerno zezali.
Sve je bila sala a ja sam posla od sebe kao i svi iz ekipe koja se zezala...znam da se ne bi ljutio niko, kao ni ja.
Ma nema ljutnje, ali mesto je bilo pomalo neobicno...Sve je bila sala a ja sam posla od sebe kao i svi iz ekipe koja se zezala...znam da se ne bi ljutio niko, kao ni ja.
Samo omasili mesto, nista drugo...A kako smo pretjerali?
Pa Milanče je rekao da je to legitimno izražavanje, to prvo, a drugo niko ovdje nije došao po recept, eto neko će ostati gladan, neće napraviti ručak ako ne pročita recept na forumu. Svi smo došli da nahranimo dušu i mozak a ne da napunimo želudac. Po meni, onakvo ponašanje i brisanje poruka nije metoda koja će zadržati nekoga ovdjeSa upotrebom ga![]()
![]()
![]()
I ti si prespavala izgleda zurku.Ne kapiram temu
Pire krompir inace obožavam
I zbog toga će propasti forum, svijet, presušiti oceani?Samo omasili mesto, nista drugo...
Aj' sad nemoj preterivati...I zbog toga će propasti forum, svijet, presušiti oceani?
Kitovi ce ga umirati ...bataliI zbog toga će propasti forum, svijet, presušiti oceani?
Joj pa znaš mene, kao da ja čitam naslov teme u kojoj pišemAj' sad nemoj preterivati...
Nego, ne videh odgovor, majstor ili ne? Kakve su tvoje zelje?![]()