sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Da li je sramota biti nevin u tim godinama i kako zene gledaju na to?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OnanisuciMa nije ne mora ni da znaju nego bas je protracio zivot
Ovaj primitivac Sinke još nije shvatio da žene gledaju kakav si ko čovik,a ne da li imaš ABNORMALNO VELIKI PENIS POPUT GOSN ISKAPEne gledamo.
A toliki si čovik koliko šoldi imašOvaj primitivac Sinke još nije shvatio da žene gledaju kakav si ko čovik,a ne da li imaš ABNORMALNO VELIKI PENIS POPUT GOSN ISKAPE
...ccccc dečko nema stila,pa ti misliš da ženskama spadaju gaćce kad vide gosn Iskapu na 100 metara zbog šoldi...A toliki si čovik koliko šoldi imaš
Ma jok bato, ove sto ja znam sve se poudavase za sirotinju. Sto siromasniji to je vise bezao od zena....ccccc dečko nema stila,pa ti misliš da ženskama spadaju gaćce kad vide gosn Iskapu na 100 metara zbog šoldi...
Ma jok bato, ove sto ja znam sve se poudavase za sirotinju. Sto kuratiji to je vise bezao od zena.
Da... i sigurno ima erektilnu disfunkciju kada je sa ženom...Onanisuci
Ako si nadaren uvek mozes da das pola, ali ako fali nemas cim da nadoknadisTo što ti prezentuješ, to je mit...
Imam rođaka u široj familiji koji ima velike probleme sa ženama, zato što je "nadaren"
Žene to ne vole...
Pola, frtalj ... žene se plaše takvih... to je bolno za žene i one takve ne vole i izbegavaju.Ako si nadaren uvek mozes da das pola, ali ako fali nemas cim da nadoknadis
Sve sto njoj ne stane nek meni u oko stane. Mogu one primiti i medveda u pecinu, a ne neke kitePola, frtalj ... žene se plaše takvih... to je bolno za žene i one takve ne vole i izbegavaju.
Mislila sam da imaš poštovanja prema ženama...Sve sto njoj ne stane nek meni u oko stane. Mogu one primiti i medveda u pecinu, a ne neke kite
Imam isto koliko one same sebe postuju.Mislila sam da imaš poštovanja prema ženama...
nije me sramotaDa li je sramota biti nevin u tim godinama i kako zene gledaju na to?
Ni mene. One su krive za sve.nije me sramota![]()
ma i ja kazemNi mene. One su krive za sve.
JokDa li je sramota biti nevin u tim godinama i kako zene gledaju na to?