Rising star
Primećen član
- Poruka
- 509
Lako je to reci...Pa sto nisi iebo nesto usput jbt kad si video da te sjebava
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lako je to reci...Pa sto nisi iebo nesto usput jbt kad si video da te sjebava
Pa jbt nemoj da tripujete da mora iz ljubavi i da je blam platitiLako je to reci...
Eh kad bi mogo nekako ti umesto njih da *ebeš a njima da se važi... Rešio bi im sve problemePa jbt nemoj da tripujete da mora iz ljubavi i da je blam platiti
Eh kad bi mogo nekako ti umesto njih da *ebeš a njima da se važi... Rešio bi im sve probleme![]()
Mozda covek nema paraPa jbt nemoj da tripujete da mora iz ljubavi i da je blam platiti
Ja cu da mu pozajmim samo da ne slusam vise kako se rokaju zbog chkeMozda covek nema para
Ranijih godina samo jer nisam imao prilike, a sada i zato sto nemam gde da dovedem devojku, zato sto sam nezadovoljan na svom poslovnom i materijalnom planu, zato sto ne zelim da skidam nevinost sa 30 a ne mogu da vratim vreme, zato sto ne zelim sa onima koje su uspesnije na svim poljima, zato sto hocu redovan seks na neodredjeno vreme a ne jedno skidanje nevinosti, zato sto se u mojim godinama ima vise ocekivanja od mene, zato sto se vrzino kolo sve brze vrti.Pa sto nisi iebo nesto usput jbt kad si video da te sjebava
Ti si barem malo probirljiv, ja bi **** sta god mi se nagu** na ulici a da mi dozvoluRanijih godina samo jer nisam imao prilike, a sada i zato sto nemam gde da dovedem devojku, zato sto sam nezadovoljan na svom poslovnom i materijalnom planu, zato sto ne zelim da skidam nevinost sa 30 a ne mogu da vratim vreme, zato sto ne zelim sa onima koje su uspesnije na svim poljima, zato sto hocu redovan seks na neodredjeno vreme a ne jedno skidanje nevinosti, zato sto se u mojim godinama ima vise ocekivanja od mene, zato sto se vrzino kolo sve brze vrti.
Sex i skidanje mraka nije nikakva fama,obicna snoska kao drkica,tako to mozes posmatrati,kad bi ga neko vreme upraznjavao mozda bi se i zasitio i video da si se bzvz oko toga traumirao,znam da je zajebano ali nije kasno i moze da se nadoknadi samo kreniRanijih godina samo jer nisam imao prilike, a sada i zato sto nemam gde da dovedem devojku, zato sto sam nezadovoljan na svom poslovnom i materijalnom planu, zato sto ne zelim da skidam nevinost sa 30 a ne mogu da vratim vreme, zato sto ne zelim sa onima koje su uspesnije na svim poljima, zato sto hocu redovan seks na neodredjeno vreme a ne jedno skidanje nevinosti, zato sto se u mojim godinama ima vise ocekivanja od mene, zato sto se vrzino kolo sve brze vrti.
Ovde si mi pomogao kad si rekao da se ne razlikuje ,,puno,, od obicnog drkanj*Sex i skidanje mraka nije nikakva fama,obicna snoska kao drkica,tako to mozes posmatrati,kad bi ga neko vreme upraznjavao mozda bi se i zasitio i video da si se bzvz oko toga traumirao,znam da je zajebano ali nije kasno i moze da se nadoknadi samo kreni
Najbitnije sto se neki komiraju misleci da treba da se pokazu kao dobri jebaci xaxa,znaci toliko ima riba na izvolte nece kuci da se vode samo obicna snoskaOvde si mi pomogao kad si rekao da se ne razlikuje ,,puno,, od obicnog drkanj*
To je donekle i drustveni status, ako imas seks non-stop i ako si izmenio brdo riba ti si car, a ako si nevin ti si omega i nesposobnjakovic. Dr*kam svaki dan ali opet mi je jako krivo sto nemam mogucnosti da se izivim za sve pare kad vec ne mogu da budem bogat. Cak mi je i obrazovanje i poslovi propali zbog seksualnih frustracija, gde ces veceg nezadovoljstva. Koju uopste da imam satisfakciju u zivotu, to ne moze cak ni lenjost da mi bude kojom pokusavam da nadoknadim nedostatak drugih satisfakcija, sta uopste imam?
Ali ti se licno osecas lose zbog toga, kao nize bice i shonja.ali niko ne moze da zna da nisi ijebac kapiras,kako moze da ti to uopste bude stavka sta ko misli o tome
Imas izbor da spopadas redom,mozes da se isfoliras lako da si iebac za malo paraAli ti se licno osecas lose zbog toga, kao nize bice i shonja.
To zbog toga sto su ti drugi nametnuli da se tako osecas. Drugi izmisljaju pravila kako treba ziveti, a svako ko nije u tom kalupu nije normalan ili mu nesto fali...Ali ti se licno osecas lose zbog toga, kao nize bice i shonja.