Nevin sa 30

Mnogi muskarci zapravo tek krecu da zive u 30im. Tako su stvari podesene.
20 te protrace na alkohol, druzenje sa ortacima bez devojaka, ili drugaricama jer nemaju izbor. Jedina greska koju on moze da ucini jeste ozbiljna veza ili brak. Dok se ne ispuca, pa mozda ok.
Zene to mahom rade u 20 im i onda odluce da zele nesto ozbiljnije.
Tako da, pucaj, uzivaj, muvaj te mladje devojke koje jos uvek ne ciljaju na situiranog i finansijski stabilnog muskarca, vec zabavu. Sta te boli k ako ti neko pridikuje sto si sa mladjom devojkom. Ne zive oni tvoj zivot.
Da, brak ili ozbiljna veza bi bila propast, prosle godine zamalo da udjem u vezu (nisam imao seks) i definitivno nisam za vezu, provalio sam da sam puno sj*ban, nezadovoljstvo poslom me je uzela pod svoje i to je unistilo potencijalnu vezu. Najbolje vreme su bas te 20-e pre nego sto pocne posao i borba za egzistenciju, bar meni. U ovim godinama niti imam dobar posao (radim kao nadnicar preko omladinske a i nisam za bolje jer sam zakocen sa ljudima), niti imam vozacku i auto, niti ista, a to ne bi predstavljalo problem u tinejdz godinama ili u 20-im, od starijih se ocekuje ostvarenost i situiranost koju ja nemam, a ne volim devojke koje su u boljoj poziciji od mene sto se toga tice. Sto sam stariji sve su manje sanse, mislim i da sam totalno odustao, jedino ako bih se obogatio tad bih zivnuo.

Da, brak ili ozbiljna veza bi bila propast, prosle godine zamalo da udjem u vezu (nisam imao seks) i definitivno nisam za vezu, provalio sam da sam puno sj*ban, nezadovoljstvo poslom me je uzela pod svoje i to je unistilo potencijalnu vezu. Najbolje vreme su bas te 20-e pre nego sto pocne posao i borba za egzistenciju, bar meni. U ovim godinama niti imam dobar posao (radim kao nadnicar preko omladinske a i nisam za bolje jer sam zakocen sa ljudima), niti imam vozacku i auto, niti ista, a to ne bi predstavljalo problem u tinejdz godinama ili u 20-im, od starijih se ocekuje ostvarenost i situiranost koju ja nemam, a ne volim devojke koje su u boljoj poziciji od mene sto se toga tice. Sto sam stariji sve su manje sanse, mislim i da sam totalno odustao, jedino ako bih se obogatio tad bih zivnuo.
Pa ok ali mislim da si malo prestrog prema sebi.
Kapiram da je osecaj da sad treba skociti daleko vise da bi se nadoknadilo, ali tako stvari ne idu. Imas gomilu ljudi koji ostanu bez posla pa ponovo, pa napreduju i td. Vise je to nekakva dinamika za vecinu u smislu dva koraka napred jedan nazad, nego sad skoci pa probij plafon.
Isto je i sa zenama. Da, hipergamija postoji, ali ona nuzno ne mora da bude u smislu novca i situiranosti. Pogotovu kod mladjih devojaka zeljnih zabave i uzbudjenja koje ne zele da se opterecuju. Zivot je pred njima. Hocu da kazem da ne treba da se limitiras. Otvori malo vidike, bole te djon.

Back