User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.031
mnogo dobra....rekla mi je da je mnogo bolja od maje....
Kakva majka takva cerka,majo sta kazes??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Majo,nemas pametnija posla..?
Kako samoj sebi nisi dosadila...![]()
pa sta si ti..***** kad te preporucuju?
Joj,znam te stihove...![]()

uuuuu...ne bi tako pricao da znas mog cala,veruj mi
ja sam ***** tvoje keve....
znam ga...a zna i on mene VERUJ MI!!!
slagala te je..al dobro..ne bunim se

...kako si glupa sad si sjebala sama sebe a da to ni ne znas....a zznaaci ipak si bolja od keve....slagala te je..al dobro..ne bunim se
Mislim na prvi i poslednji dan...
Isprobavam svoje književne potencijale.Zakopao sam se poslednjom rečenicom,
nemam kud dalje...Al niko me ne ferma 3%...![]()
![]()
verovatno te zna...
pitam se kako njima nisam dosadila...
...kako si glupa sad si sjebala sama sebe a da to ni ne znas....a zznaaci ipak si bolja od keve....
pa naravno da me zna kad sam ga samarao svaki put kad bi upao u sobu dok ti jeb.em kevu...a to je nekih 30 puta na dan....
ja znam sta sam napisala..ne vidim cemu se smejes..
pisi na onoj gde smo malo pre pisale o knjigama,pa ti mozda i odgovorim..a ovde su svi nacitani u p.m...sem sibil sumnjam da jos neko cita
mama mi je bolesna,ne moze sad...zaebo si se..
Pošto vidim da se svadjate i palite i ovu temu, odoh na LJiS da se smejem malo, tamo imaju najjače izvale od svih pdfova.
pa izgleda da ne znas da si tu sama sebe sjeba.la!
ne vidim gde sam se sj.ebala..ti si decko glup..idem ja da spavam,kao sto rekoh ustajem rano..ja nisam beskorisna kao vi...aj uzivajte dok se ****.te medjusobno..znam da vi to radite,a moja keva vam je samo izgovor..
sigurno je imala malu temperaturu,ali sad ima veliku jer sam je odvalio od jeba.nja...bas je dobra tvoja keva kad ima temperaturu nekako joj je pica mnogo vrela....