Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Dobro đokice ako dilajt ne zna (a to me ništa ne čudi
) onda bar ti odgovori..... šta je problem? Šta ti imaš od toga da znaš da sam, na primer, ja online?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro đokice ako dilajt ne zna (a to me ništa ne čudi) onda bar ti odgovori..... šta je problem? Šta ti imaš od toga da znaš da sam, na primer, ja online?
Eo ja o ovima što ne isključuju tupavu lampicu ne mislim ništa loše.
Pa ne može ni da koristi jer ja ne šaljem privatne poruke, tj. eventualno odgovaram na njih, ali ih skoro nikada ne šaljem prva. Pa mi sad nije jasno, što me mrziš i što misliš najgore o meni![]()
Baš mislim da nema ko šta da gleda da l sam tu ili nisam tu. Na forumu bar, tu i ne poznajem nikoga. Tj. poznajem al' tii uvek mogu da me pitaju to što žele i putem sms-a ili na neki drugi način, pa i lično.
hehe..nekada su mi za prezir bili oni koji koriste nevidljivi mod...kada sam bila na forumu, htela sam da se vidi da sam na forumu, ako sam bila u necijem profilu, zelela sma da taj neko vidi da sam mu bila u profilu..onda je vremenom citavo moje bistvovanje na forumu samoj meni postalo toliko komplikovano, da mi je mnogo lakse bilo da se presaltujem na nevidljivi mod....najcesce iz razloga sto ne zelim da se zna da li sam tu, ili nisam, to mi daje slobodu da na nesto odgovorim, ili ne...onda kad ja to hocu..a, tacno je da je gotivan osecaj kada nekome koga "ocekujes" ili, nekome ko ti je drag, zasvetli lampicasta se krije iz potrebe da sakrijete to sto ste na forumu? da li ste voajeri? da li ste dominantni? da li volite druge da kontrolisete preko mere?
Meni to ide na nerve, mada sam i sama, radoznalosti radi, stavljala tu opciju. Ipak, nekako mi je draze da vidim sijalicu i kod sebe i kod onog sa kojim se dopisujem. Intimnije je.
A jel kad su na tom nevidljivom kodu,ne ostaje ni "ubeleženo" da su ti ti -"neki" (nevidljivi) posetili profil?Jer mi je prosto neverovatno da mi npr.ni jedan moderator nije čisto iz radoznalosti posetio profil,ako ništa da vidi ko sam i šta sam kad oće da mi obriše neki post (a ima ih obrisanih) a i jednostavno činjenica da posle skoro 3 godine ovde imam samo sedamsto i nešto poseta od kojih je bar 300 u proteklih mesec,dva?recimo, vidim lampicu, i hoću da budem siguran da će ti pp odma doći....eto recimo nešto jako bitno....ili na nekoj diskusiji da znaš da možeš da očekuješ odgovor od te osobe, jer znaš da je tu....svakako ne može da škodi volim i ja tebe
![]()
iako isključuješ lampicu
edit: aha vidiš da sam odgovorio........![]()
A jel kad su na tom nevidljivom kodu,ne ostaje ni "ubeleženo" da su ti ti -"neki" (nevidljivi) posetili profil?Jer mi je prosto neverovatno da mi npr.ni jedan moderator nije čisto iz radoznalosti posetio profil,ako ništa da vidi ko sam i šta sam kad oće da mi obriše neki post (a ima ih obrisanih) a i jednostavno činjenica da posle skoro 3 godine ovde imam samo sedamsto i nešto poseta od kojih je bar 300 u proteklih mesec,dva?
Znači,Jel moderator uvek "nevidljivi"?
Navikao sam da ga koristim, ne želim da bilo ko prati moje aktivnosti, dovoljno je da moderacija ima uvid.sta se krije iz potrebe da sakrijete to sto ste na forumu? da li ste voajeri? da li ste dominantni? da li volite druge da kontrolisete preko mere?
Meni to ide na nerve, mada sam i sama, radoznalosti radi, stavljala tu opciju. Ipak, nekako mi je draze da vidim sijalicu i kod sebe i kod onog sa kojim se dopisujem. Intimnije je.
Navikao sam da ga koristim, ne želim da bilo ko prati moje aktivnosti, dovoljno je da moderacija ima uvid.
Ali što je to toliko strašno da se zna???To mi nije jasno?Eto...Ti si video da sam ti ja bila na pp-u i šta sad?Živ si ti,živa sam ja.So...???U čemu je fora?![]()
sta se krije iz potrebe da sakrijete to sto ste na forumu? da li ste voajeri? da li ste dominantni? da li volite druge da kontrolisete preko mere?
Ali što je to toliko strašno da se zna???To mi nije jasno?Eto...Ti si video da sam ti ja bila na pp-u i šta sad?Živ si ti,živa sam ja.So...???U čemu je fora?![]()
sta se krije iz potrebe da sakrijete to sto ste na forumu? da li ste voajeri? da li ste dominantni? da li volite druge da kontrolisete preko mere?