- Poruka
 - 9.965

ДвериДсс нису попрдњаци па да у резерви имају џакове са листићима. Говорим ти да су прешли цензус на основу пљувања са свих страна.
 krvavo, brate od njih i bog digo ruke, man ćorava posla, daj im glas nebitno, al nesmaraj nas snjima Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ДвериДсс нису попрдњаци па да у резерви имају џакове са листићима. Говорим ти да су прешли цензус на основу пљувања са свих страна.
 krvavo, brate od njih i bog digo ruke, man ćorava posla, daj im glas nebitno, al nesmaraj nas snjima krvavo, brate od njih i bog digo ruke, man ćorava posla, daj im glas nebitno, al nesmaraj nas snjima
![]()
Ти си дошао на теми где су споменути ДвериДсс. Увек можеш заобићи тему и отићи на пдф љис.
mora da pazim pljujete mi po VOJVODU previće![]()
Тешко да ћеш наћи на форуму да сам пљувао Шешеља, можда сам написао нешто али да пљујем њега нећу.

Не лупетај !!! Комуњаро распала !!!
Комунораспали пост.
Вероватно ниси никада успео да напишеш ишта смислено, али сада надилазиш себе.
krvavo, brate od njih i bog digo ruke, man ćorava posla, daj im glas nebitno, al nesmaraj nas snjima
![]()
 Pravi si radikalno-naprednjak. MOžda sam slučajno bio pedesetak puta na Kosovu
Pravi si radikalno-naprednjak.
Nigde veze tvoje pisanje sa temom. Vazno je sto je Seki rekao sluzeci svom potrcku i ti smatras da je to svetinja. Ustvari, ja sada vidim da vi radikali jos uvek verujete da je Vucic ostao radikal. To je moguce samo iz razloga sto ne razmisljate svojom vec sefovom glavom.
Hajde analiziraj npr. Martinovica. On je 4 godine pljuvao po Vucicu najgorim mogucim recima i gde je sada? Kako bilo ko ozbiljan moze vise da veruje bilo kom radikalu? Jeste Seselj u Hagu bio na visini ali...tamo je u pitanju bilo pravo. On je vise puta rekao da je politika nesto drugo i da je tu dozvoljeno lagati. I tyo takodje radi vise nego uspesno.

Naravno! Jedino se [postavlja pitanje zasto trosite toliko para i vremena na nekoga ko ni cenzus nece preci? A? Imas li odgovor ili samo znas pisati tu floskulu. Cekam da napises dve prosirene recenice da vidim da li pripadas starim ili bnovim radikalno-naprednim misliocima.![]()

Pravi si radikalno-naprednjak.
Nigde veze tvoje pisanje sa temom. Vazno je sto je Seki rekao sluzeci svom potrcku i ti smatras da je to svetinja. Ustvari, ja sada vidim da vi radikali jos uvek verujete da je Vucic ostao radikal. To je moguce samo iz razloga sto ne razmisljate svojom vec sefovom glavom.
Hajde analiziraj npr. Martinovica. On je 4 godine pljuvao po Vucicu najgorim mogucim recima i gde je sada? Kako bilo ko ozbiljan moze vise da veruje bilo kom radikalu? Jeste Seselj u Hagu bio na visini ali...tamo je u pitanju bilo pravo. On je vise puta rekao da je politika nesto drugo i da je tu dozvoljeno lagati. I tyo takodje radi vise nego uspesno.
Možeš li ti jedan post da napišeš,
a da ne spomeneš Šešelja i SRS ???
Do sada sam te uglavnom preskakala,
ali bre pretera !!!
Kosovo nije Srbija, bilo je za vreme Slobe pa se pokazalo da je neodrživo stanje
Do sada sam te uglavnom preskakala,
ali bre pretera !!!

Студент са Сорбоне, надреалистички песник који је друговао са Бретоном у Паризу, Шпански борац, партизански командант, Титов шеф дипломатије, друг Коча Поповић, рекао је почетком 1990те године - баш када је Србија пијана славила проглашење Милошевићевог устава - "Албанци у Југославији још и некако, у Србији баш никако".
Дефинитивно фејк. Бацио поглед на јутјуб профил Двери и пар минута након постављања снимка сам га и погледао.
Била Србија са Косовом у нормалним границама, све било ок. Не знам због чега се сад диже прашина.
Ova Sanda treba da leti iz DSS-a pod hitno...ta zena se toliko nalupetala da ce im godine biti potrebne da se operu.
Sad je lako verovati Vucicu da nije kriv u ovom slucaju, kad smo se naslusali svega od ove zenice.
Ja bih volela da mi neko dokaze da nije rekla ono sto je rekla.
Ako je iko ovde razocaran - onda sam to ja.
Gde su nju nasli od svih sjajnih ljudi u DSS-u!
Шта је то рекла? Ако говориш о Сребрници, то је одавно демантовано.
Sad da ti trazim po netu...i sta je na kraju zapravo rekla o Srebrenici?
Ima i onaj intervju o politiciraima...gde je kao svakog od njih opisala na saljiv nacin...
To nije DSS i nemoj ti meni da solis pamet, ja sam uz DSS ne znam ni ja koliko, ceo zivot i ovo nije DSS!
Ona treba da leti.
zato si ti letela, pa boli, a?
Sad da ti trazim po netu...i sta je na kraju zapravo rekla o Srebrenici?
Шта је то рекла? Ако говориш о Сребрници, то је одавно демантовано.