NEVIĐENA PREDIZBORNA BRUKA! DSS i "Dveri" otcepili Kosovo i Metohiju od Srbije!

• Začetnik teme Začetnik teme DZOS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:hahaha: Smejem se ali ustvari meni je vas zao.
Hajde jednom na ovom forumu napisi neku cinjenicu. Nece ti biti tesko, samo napisi jednu "srednjevekovnu vitesku metodu" u progamu Dveri, citirajuci i stavljajuci link. Ako to uradis, ja cu se povuci sa Krstarice i razmisljati o svom "suverenitetu". :rtfm:.

Po koji put već? :zper:

---------------------------------------

Jutros se Sava opet ulila u Dunav.
Dunav u Crno more.
Crno more u Sredozemno more.
Sredozemno more u Atlanski okean, a ti opet ne znaš šta ćeš sam sa sobom.

Duško Radović

Poslednja izmena:
Dveri/DSS: Bošku Obradoviću zabranjen ulaz na KiM

Beograd -- Predsedniku Dveri Bošku Obradoviću nije odobren ulazak na KiM gde je trebalo da bude održan predizborni skup Dveri i DSS, saopštila je ta koalicija.

Predstavnici Dveri i DSS poručili su da će "zbog brutalnih pretnji fizičkim nasiljem organizatorima" održati skup u Kosovskoj Mitrovici na otvorenom prostoru.

Oni su naveli da će Srbi na KiM biti upoznati sa istinom o politici vlade Aleksandra Vučića, kojom se korak po korak Kosovo i Metohija izdvajaju iz Srbije, do otvorenog priznanja nezavisnosti Kosova, kao uslov za prijem Srbije u EU.

"Najnoviji akti nasilja SNS nad političkim neistomišljenicima, ovoga puta u saradnji sa koalicionim partnerom u prištinskoj vladi Hašimom Tačijem, nedvosmisleno potvrđuju da Srbija klizi u tiraniju, kojoj mora da se stane na put. To jedino mogu da urade pravi ljudi sa novom politikom", ocenila je koalicija Dveri-DSS.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=04&dd=13&nav_category=11&nav_id=1119661

Jos jedne rezimske novine,.......... strasno

pre-nego-sto-podjes-izdaja.jpg

Nije ništa vredelo.....

Džoko, ako nije bilo na TV
znači da uopšte nije bilo ....

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Nego, kad će biti koNJstituisanje SkupĆine grada Ćaćka ???

- Ulog je ogroman, a to je spas grada. Zato smo i rešili da se okupimo sa ciljem da srušimo vlast koja je u poslednjih 20 godina unazadila Čačak. Ako zaživi ovaj opozicioni blok, a ja verujem da hoće, spremni smo da podržimo Boška Obradovića za gradonačelnika. U ovom stadijumu preliminarnih razgovora i konsultacija nije bilo nikakvih trzavica, kalkulacija i uslovljavanja. Očekujem da će se sve iskristalisati do kraja januara - kaže prvi čovek čačanskih demokrata Dragan Brajović.

DS puk'o,
jedino sa SNS se nešto može "uraditi", jel,
pa daj šta daš ...

Disko Sanda i seldžuk čačanski
kombinacija za ugled .....

:zcepanje:

Back