NEVIĐENA PREDIZBORNA BRUKA! DSS i "Dveri" otcepili Kosovo i Metohiju od Srbije!

• Začetnik teme Začetnik teme DZOS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Промени NIK/name ипак НИСИ БУДАЛА..........

Naravno da nisam budala.

Stvarno su mi čudni svi oni koji misle da bih sebi dao ovaj nick, da znači ono što oni misle da znači

- - - - - - - - - -

Зашто се одмах галами да је то ,,подметање", да је то сад не знам каква ,,намештаљка" режима против њих, итд, што лепо не признају да су направили грешку (ако је то била грешка), извине се народу и грађанима и крену даље. Слично је и КП имала једну такву грешку, признали су, извинили се и грађанима и наставили даље. Ова хистерична дрека ,,ааа, ми смо много јаки, ми смо уплашили режим, па нам он подмеће, хаковали нас, ааа" стварно звучи неозбиљно.

Али добро, они најбоље знају о чему се ту ради.

Zato što je jasno ko dan da je neko otvorio Tube nalog da bi plasirao kolaž video u kom stoji ovo što stoji.

Dzos , ja vidim da si ti neki dobrica , ALI MISLIM DA VAM SE USTAVOM TREBA ZABRANITI DELOVANJE :zcepanje: ovakava doza naivnosti i čuđenja u predizbornoj kampanji su vrlo zabrinjavajući .....takima se ne sme dozvoliti da odlučuju o državi :mrgreen:

Lopovi vam kradu vreme , jer sa jeftinim trikom i postavljanjem lažnog spota su anagažovali vaše resurse na raskrinkavanju te podvale ....dok se vi ne saberete , oni će napraviti još neku podvalu i tako do 24 .
Umesto da trošite vreme na gluposti , jednostavno napravite takvih 50 spotova pa neka oni gledaju šta će .

U politici , pogotovo u preizbornoj kampanji se nema vremena , kada te neko pljune , pljuneš i ti njega i ideš dalje .

Zatrpaj prednju stranicu sa temama kao što su pasoši , granica , sever KiM .......NAPRIMER ...SKANDALOZNO , IZDAJNICI DALI MATIČNE KNJIGE TERORISTIČKOJ UDRUGI ......i staviš vućkovu sliku .......i ništa nećeš lagati , nego samo malo podsetitit na stvarnost .....mnogo je delotvornije .

Zamisli da štampaš 1000 letaka sa tim i podeliš u knez mihajlovoj , pre podne , po podne neki drugi :lol:

Hvala na lepom misljenju!
Vidim da i ti mislis da sam ja neko iz Dveri. Mozda sam ja svojim pisanjem ovde ostavio takav utisak ali...ja nemam nikakav organizacioni kontakt sa njima. Ja sam samo neko ko ih prati iz razloga sto se mnogi njihovi pogledi podudaraju sa mojima.
Lepe su ti ideje, imam ih i ja ali nisam u poziciji da bilo sta preduzimam. Ja sam otprilike kao Jasmina Vujic (americki CIA spijun). Slucajno nvideo intervju sa Patrijarhom Pavlom koji je on dao nekom mladicu (ispostavilo se posle da je to Bosko Obradovic) pa sam z se zainteresovao ko su ti mladi ljudi koje Patrijarh toliko uvazava da im prica skoro dva sata.
Mislim da mnogi, koji nisu u toku sa sveukupnim delovanjem Boska Obradovica od te 1999. godine, nemaju mogucnost da dodju do prave slike o njemu i njegovom delovanju. Ne kunem se ja u njega vec samo iznosim dosadasnja saznanja.
Vidis, kada sam video sta je SNS razglasnik zvani Informer stavio jos jednom na naslovnu stranu a znajuci da je laz kao i sve do sada, otvorio sam temu pod nazivom "Jos jedna prljava kampanja Informera protiv Dveri", neko od modova (jos uvek cuti i ne obrazlaze razlog), promenio je u sada viseci naslov iz Informera. Iako je valjda i najvecem sledbeniku SNS-a jasno da je u pitanju prljava podmetacina, nema petlju da se javi i zivini.
Iskreno, ovakve podmetacine kod mene samo jacaju uverenje da nisam pogresio u izboru.
Iako Dveri-DSS ne smeju preci cenzus (dobijena dozvola od Vucicevih gazda da se ucini sve da se sprece i preneta urednicima glavnih medija), meni je bitno da to znaci da udaraju u glavu kao sto je to u ovom falsifikovanom spotu. (znam da skoro niko od forumasa nije ni odgledao ali znam i da vecina onih koji jesu podrzavaju stavove i predloge iznete u spotu).
Ono sto mene jedino iznenadjuje jeste ucesce Seselja i SRS u ovom necasnom i prljavom zapadnjackom poslu.

Slazem se da treba, ali vec su jednom preimenovali uskladivsi s naslovom u originalu. Sad je to bas nezgodno. Ajd' videcu kasnije, najbolje bi bilo naci drugi tekst o tome s naslovom koji odgovara cinjenicnom stanju. Nisam ja vise mod.

КАКО НИСИ

Сви који се дочепају неке власти се ..модификују = измене

Не мислиш ваљда да ..НИСИ...:think:
Једино што је сигурно...ПАМЕТНИЈИ НИСИ...:aha2:

Svi valjda znate da ja nisam pristalica Dveri i ne nameravam da glasam za njih. Ipak, ne mogu da ne primetim kako je Informer ovime napravio nevidjenu svinjariju zbog koje bi u normalnoj zemlji odstetu otplacivali i vlasnikovi unuci.
Sto se naslova teme tice, pridruzujem se zahtevu da se vrati u prvobitno stanje, jer se ovako vrsi obmana korisnika. Razumem da je moderacija samo zelela da uskladi s onim u tekstu, ali smo svi videli da se ovde radi o prevari. Zbog toga sam nadleznima poslao molbu za vracanje prvobitnog naslova.

Svi valjda znate da ja nisam pristalica Dveri i ne nameravam da glasam za njih. Ipak, ne mogu da ne primetim kako je Informer ovime napravio nevidjenu svinjariju zbog koje bi u normalnoj zemlji odstetu otplacivali i vlasnikovi unuci.
Sto se naslova teme tice, pridruzujem se zahtevu da se vrati u prvobitno stanje, jer se ovako vrsi obmana korisnika. Razumem da je moderacija samo zelela da uskladi s onim u tekstu, ali smo svi videli da se ovde radi o prevari. Zbog toga sam nadleznima poslao molbu za vracanje prvobitnog naslova.

Hvala tebi na postenom pristupu i potezima koje preduzimas.
Ja necu nikoga nista da molim. Jer, kada bi taj koji je preimenovao naslom moje teme bio covek, on bi mi poslao makar kratko obavestenje o tome zasto to radi. Ovako, sakrio se i obrisao ne samo naslov vec i postove kolega u kojima se vidi pravi naslov i dokazi o pravari.
Dakle, onaj ko je promenio na ovako podmukli nacin naziv teme ne razlikuje se ni za dlaku od VUCICevica i njegovog Informera.
Neka mu je na cast! Onaj "odzgora vidi sve"!
Posle ovoga ocekujem ban pa, ako me nema samo da se zahvalim svima u kojima je ljudsko postenje iznad svega.

(...) obrisao ne samo naslov vec i postove kolega (...)

Рука му се позлатила!

- - - - - - - - - -

ЈБТ....ПА ДОБИО СИ ПОХВАЛУ ОД МОД-а

ШТА ХОЋЕШ ЈОШ...:huh:

ДА ТИ ДАМ РЕПКУ КО ..ВРАТА ОД ВЦ-а ...:hahaha::zcepanje:

Дај ти мени репку, и не заебавај! :D

- - - - - - - - - -

(...) Слично је и КП имала једну такву грешку, признали су, извинили се и грађанима и наставили даље. Ова хистерична дрека ,,ааа, ми смо много јаки, ми смо уплашили режим, па нам он подмеће, хаковали нас, ааа" стварно звучи неозбиљно. (...)

Браво дуленце, репка ко` врата!

Зашто се одмах галами да је то ,,подметање", да је то сад не знам каква ,,намештаљка" режима против њих, итд, што лепо не признају да су направили грешку (ако је то била грешка), извине се народу и грађанима и крену даље. Слично је и КП имала једну такву грешку, признали су, извинили се и грађанима и наставили даље. Ова хистерична дрека ,,ааа, ми смо много јаки, ми смо уплашили режим, па нам он подмеће, хаковали нас, ааа" стварно звучи неозбиљно.

Pa napad je najbolja odbrana, svesni su oni itekako šta su i zašto napravili i najmanje je tu greška u pitanju .

Naređenje = izvršenje , a zna se da se magare veže 'de ti gazda naredi.

Kopiraju nepismene koji su isto to radili pre 3 godine , identično pa cvileli okolo o krađi glasova i glupostima.

Kao što ih kopiraju sa prezentacijom te neke amerikanke Jace koja ih bodri odande kao što su ovi nesrećnici dovukli ono nejače kepecastog Lazicu za kojeg se u to vreme nije smelo napisati da je mukica svršeni gimnazijalac i kursista volonter što sam ja odmah znala preko sestričine koja je tamo i generacija su ali se na kraju i zvanično saznalo i šta je bilo ?

Nikom ništa , pojeo vuk magarca kako će da bude i sa Jacom.

МИСЛИО САМ ДА СИ ...АКО НЕ ВИСПРЕНИЈИ, БАР ПАМЕТНИЈИ...:think:

:arrow: http://forum.krstarica.com/showthre...i-Metohiju-od-Srbije!?p=32234448#post32234448

МИСЛИО САМ ДА СИ ...АКО НЕ ВИСПРЕНИЈИ, БАР ПАМЕТНИЈИ...:think:

:arrow: http://forum.krstarica.com/showthre...i-Metohiju-od-Srbije!?p=32234448#post32234448
Ти ћеш некоме о памети ( за политику)? Постао си смешан ко` биоскоп, маме ми!
Говорио сам ти много давно да су Миша Вацић и његов СНП 1389 лажна фортификација - ниси веровао, испоставило се да сам у праву.
Огулио сам тастатуру објашњавајући и теби и другима да је СНС највећа могућа превара - ниси веровао чињеницама, тупио си своје, све се одушевљавајући што се Диплома у К. Митровици куне пред иконом да ће "поцепа Боркове споразуме".
Сада ти ево кажем да су дверци постали НАТО скупина тј да су се врнули на своје старе ОТПОРАШКЕ позиције - не верујеш опет, али уверићеш се.

Poslednja izmena:
Комшија и Ребека се куну у Глишића а поред Глишића ту је и Паровић који чине продужену руку свемоћног. Комшија се прави да је исправан лик, говорећи да се ради супротно, да се као не гласа за снс а он ради обратно, гласа за исте. Значи снс ботиша. :hahaha:

Пријава због вређања на националној основи.
На националној основи?!? :hahaha: Од када си ти нација, "комшо"?
Ајд' заложи мало да се одобровољиш:
pecena-slanina7.jpg

Gliša je juče dao intervju u Kuriru čini mi se , interesantno zbori o svojim bivšim saborcima , ko će kome no svoj svome, a nema razloga da mu se ne veruje kad su do juče zajedno vojevali.

Takvima kao ti je i namenjen tekst. Sigurno nije ljudima koji imaju internet da se informisu a ne da pljuju po drugima.
Problem za nasu zemlju je sto je 90% takvih.

To bi bilo isto kada bih ja rekao da nijednom radikalu ne treba verovati jer 80% njih se od 2008. preobrazilo u svoju suprotnost pa zasto bi se verovalo ostatku? Pogotovo sto je npr. jedan Martinovic 4 godine pljuvao po SNS iz radikalskog ugla a sada...itd.
No. ja ne zakljucujem po tom principu vec pratim sta ko sada radi i sta je do sada radio.
Ako ti i tebi slicni ne vidite ulogu mnogih laznih listi, onda vam nema pomoci.

Back