neverovatno lak nachin za zaradu novca... (JA vas NE bih lagao)

@absonic
Ljudi ti klikcu i ... stigao cek?
Vodi racuna da lako mogu da ti ne isplate i izbace te sa Adsense bez obrazlozenja!
Jos gora stvar je to sto moze neko ko te mrzi da ti isklikce samo desetak puta i opet te izbace - provereno!
Zato nemoj moliti forumase da ti klikcu, vec nadji drugare. Ipak, neka ti isti "pomocnik" ne klikce ponovo vise od dva puta mesecno!

nije mi jos stigao cek, ali su mi postom poslali neki sigurnosni kod koji mora da se ukuca pre isplate!
a sad za izbacivanje, pa postoji mali miliJon kombinacija...
nego, od kada se moj forum prikljucio phazeddl-u imam poprilican broj dnevnih poseta, pa je i vrednost klika veca... pre neki dan mi je balans bio $2.54 a imao sam samo dva klika!
tako da budite ljubazni i odite na www.theforum.co.sr i kliknite na veliki baner!
hvala unapred

NINDZOR:
Najbolji Download Na Mrezi, Besplatne Registracije U Narednih Mesec Dana!

http://www.projectdb.org/forum

untitled1gm4.jpg

Najbolji Download Na Mrezi, Besplatne Registracije U Narednih Mesec Dana!

http://www.projectdb.org/forum
ala si navalio.....
procitaj pravilnik: http://pomoc.krstarica.com/?action=article&cat_id=005&id=223

Absonic pa ti stvarno nisi normalan ! I ja sam clan googla ali vam nista necu reci zato sto znam X ljudi koji su pukli tako sto su ovako reklamirali sajt i navodili ljude na kliktanje ! Dakle procitajte googlov pravilnik i tamo pise da je svako NAVODJENJE NA KLIKOVE STROGO ZABRANJENO !!! Vec su tako izbacili par ljudi koje ja znam nemojte tako i vi da se provedete samo upozoravam......

Samo jedno zalim, a to je?

To je sto nisam prije nasao ovaj Thread. Zašto?

Da vas prijavim adsense support timu!

Na mogu vjerovati svojim očima, neki ljudi se muče da dovedu Trafik na sajt rade to posteno , ali ovo i onda se cudimo sto pada cjena clicka, zbog takvih kao vi.

Ali sta me je posebno iznenadilo to da moderatori to nisu niti opomenuli a kamo li zatvorili, već suprotno i sami su kliktali, pa ljudi i jos mi je čudnije čitam da se neki ovdje bave sa tim poslom i ni oni nisu mrdnuli prstom.

Kako sam samo ljut. Smatrajte ovaj topic prijavljen googlu zbog krsenja TOS-a, inace ovakve stvari prijavim bez obavjestenja, evo izuzetka.

kolisa:

Na mogu vjerovati svojim očima, neki ljudi se muče da dovedu Trafik na sajt rade to posteno , ali ovo i onda se cudimo sto pada cjena clicka, zbog takvih kao vi.

Ali sta me je posebno iznenadilo to da moderatori to nisu niti opomenuli a kamo li zatvorili, već suprotno i sami su kliktali, pa ljudi i jos mi je čudnije čitam da se neki ovdje bave sa tim poslom i ni oni nisu mrdnuli prstom.

Kako sam samo ljut. Smatrajte ovaj topic prijavljen googlu zbog krsenja TOS-a, inace ovakve stvari prijavim bez obavjestenja, evo izuzetka.

Gdje pise i kako mogu znati, ne samo ja nego li bilo ko drugi je to nesto sto pominjes nedozvoljeno.. Moram li biti upucen u takve stvari...

Mnogo je pitanja koja bih ti postavio..

No necu... Ponasanje koje si ovde iznio je vise nego li govor sa visine i govor nekog ko ima neku vlast i moc..

Na kraju krajeva... kako bi prijavio slucaj da se sve odgiravalo preko PP..

Na kraju svih krajeva... Gdje to ima da je zabranjeno dati legalan link prema necem..

S toga, ako zelis nekog da prijavis, to uradi, ali samo onom ko je postavio link, ukoliko imas razloga za to..

kolisa:

Cena klika pada iz potpuo drugih razloga, a ne ovoga koji si ti naveo. Ukoliko zaisa radiš s tim to bi morao da znaš.

Ne razumem čemu ovaj arogantan ton u tvojoj poruci. Da li je ovo jedina tema koja krši pomenuta pravila? Nadam se da planiraš da prijaviš sve teme ovoga tipa koje postoje na netu. Nemoj se zaustavljati na ovoj.

Mozete vi svi da se ljutute na Kolisu koliko hocete, ali covek je potpuno u pravu.
Prvo, to sto klikcete jedni drugima je podkradanje ljudi koji su platili za reklame na AdWordsu.
Drugo, necete nista da zaradite jer cete sigurno, i bez icije prijave biti izbaceni sa Adsense jer Google belezi odakle dolaze posete sa kojih se klikce, IP adrese, i sve ostalo sto je moguce beleziti. I pri isplati prvog ceka ocekujte proveru, i iskljucenje iz programa. Svi koji su se uclanili tamo trebali su da procitaju pravila pa da vec znaju to. Osim ako ne misle da je Google skup neznalica i da su na vrh dosli pukom srecom.
Dalje, cena klika pada zbog takvih besmislenih klikova, ali pada za onog na cijem su sajtu te reklame, tako da cete samo sami sebe da povredite time.
I zao mi je sto se vec jednom ovde u Srbiji nece narod okrenuti normalnom radu a ne samo prevarama. Pa ljudi, na Adsensu se mogu zaraditi velike pare ako se posteno radi. Ako necete da sticete znanja i da radite, nemojte da se zalite da nemate mogucnosti.
I da, zbog ovakvih stvari nas na sve manje affiliate programa primaju, u rangu smo sa Kinezima i Poljacima.

Ne petljam oko toga, samo mi nije jasno kakvu mi "odgovornost" mozemo imati zbog toga... Recimo, ja nisam uopste u tim sferama i nemam pojma za pravila.. Pored toga, onaj ko je i pokusao prevaru, ako je prevara, moze da ima posledice jer je taj neko prekrsio pravila..

Kakve veze ima tema na jednom forumu sa pravilima Googla..

Lik me je naljutio sa nacinom razgovora ovde, jer nije obaveza a i nemoguce je da neko od moderatora pa i administratora zna tamo neka pravila u koja i ne mora da se razumije...

evo i ja da stanem malo u svoju odbranu...
ovo je JEDINA tema ove vrste koju sam ja licno otvorio (ne racunajuci dve u kojima reklamiram svoj sajt u podforumu zanimljivi sajtovi, ali taj sajt nije ni spomenut u ovom topicu)
druugo, ja sam na pocetku odmah rekao sta je i kako je - napravio sam specijalno stranicu na koju sam stavio kod za reklamu, mada ta stranica vise i ne radi, cini mi se.
o dovlacenju 'trafika' nema ni govora jer to nije bio sajt (tj. jedna stranica) sa nekim sadrzajem, vec jednostavno sa tekstom da mi se pomogne...
kao drugo, ja sam POSTNEO rekao - klinite i kliknuo je ko je hteo, ko nije nista...
ja nisam dosao i otvorio post tipa REVOLUCIONARAN SISTEM ZA ZARADU, REGISTRUJTE SE www.miliondinarazadvadana.com/register_referer="absonic" pa da dobijem i eventualno neke pare.
ja sam sve posteno rekao - ko je hteo da klikne kliknuo je, ko je hteo da pljuje, pljuvao je po meni, i evo sada prvi put odgovaram na poluvanje i po meni, ali prvenstveno po moderatoru GZ-u

a ti, pa meni je drago zbog tebe, jer vidim da nemas pametnija posla nego da lutas po netu trazeci stvari koje ces prijaviti google adsensu. a reci mi zasto se to tebe tice? ko si ti da ides redom i da prijavljujes? jesam li ja direktno ugrozio neki tvoj sajt koji kod sebe ima AdSense reklamu? Jesam ja clanove tvog sajta spamovao da dodju na moj 'sajt', i tako tebi kraduci 'trafik' zaradjivao? NISAM!
to sto sam clanove MOG foruma zamolio da kliknu na reklamu to je MOJA stvar. MOJ forum, MOJA stvar.

posto si ti neki novoregistrovani clan ili si nov i nikada nisi navracao ovde, ili si neko od vec registrovanih clanova samo sa drugim nickom - moram ti reci ovako - j*ebi se.
pun mi je _ _ _ _ _ osoba kao sto si ti. znaci dodjes ovde, nesto kao pricas o postenju dok druge prijavljujes iza ledja kojekakvim sistemima za zaradu i tako ljudima na neki nacin krades novac. na ovom forumu ima mali milion ljudi koju otvorili topice tipa registrujte se ovamo ili tamo i pomozite da zaradim novac. Ja sam na samo nekoliko mesta kliknuo, ali gde nisam mogao da pomognem sigurno nisam hteo ni da odmognem. Ako lovac na novac po ko zna koji put u danu otvori temu za neki servis za zaradu, sta, ja sam prvo trebao da ga prijavim moderatoru, pa onda administratoru foruma krstarice, a onda i da prijavim njega administratorima tog servisa. Zasto? Kakve ja veze imam sa njim. Da li me ugrozava? Ne?
Ljudi 'poput' mene, nisu problem, vec ljudi poput tebe. Ja i dalje ne shvatam u cemu je problem. Neka bolesna ljubomora mozda jer sam ja i zaradio neki dinar a ti nisi? Pojasni mi milim te.

No, najvise mi je zasmetalo sto si isprozivao moderatora. GZ je moderator ovde. registrovan je godinu dana posle mene ovde, ima hiljadu poruka manje od mene, ALI JE CLANOVIMA OVOG FORUMA POMOGAO MILION PUTA VISE OD MENE. Ako se za nekog moze reci da ne obavlja svoj posao kao mnoderator, to sigurno nije GZ. Da li si ti mozda posecivao ovaj forum pre nego sto je on postao 'vlast'? Nisi? E pa da jesi, znao bi da su se otvarale teme od "Kako spremiti ajvar" do "da li gledate Velikog Brata". Ovo je licilo na svaku vrstu diskusija osim na Surferski kutak. Kada je GZ dosao na mesto moda, teme su pocele da se brisu, uredjuju, premestaju, zakljucavaju. Ovaj forum je koliko-toliko postao prijatniji za diskusije. Tako da prijhavi i mene i Janka i Marka i sta ja znam koga, ali to nece izleciti tvoje bolesne frustracije.

I ovo sve sto si rekao za GZ-a... Ma necu vise da zamaram prste kucajuci, nisi vredan toga.
Sto si ispljuvao moderatore (a smatram da si izmedju ostalog mislio i na GZ-a) to ide tebi na obraz...

Back