neverovatno lak nachin za zaradu novca... (JA vas NE bih lagao)

Mnogo teze nego sto je to iskopiratikod i staviti ga na soju stranicu za koju treba da rodis mecku da bi doveo 1000 posetilaca dnevno. A i da je rodis tesko da ce ti i tada doci hiljadarka na sajt :lol:

I tako sam ja slucajno trazio nesto za SEO (search engine optimizacija ) preko google i naletim na jedan forum za adult webamstere.I citam ja tamo kako oni zaradjuju pare od sajtova i ubih im se od smeha i zezam ih samo tako.Medjutim kad sam saznao da je jedan moderator sa ovog foruma koje licno dosta cenim u tom biznisu rekoh sebi hajde da i ja probam kad vec imam svo potrebno znanje za to.I tako sam polako poceo kad ono posle sve 15 dana pade prva prodaja, a to ti je 35$ u startu.
I ukapiram ja da je to mnogo bolje i brze nego adsense jer zaista bih mora da radim godinama da bih napravio sajt koji bi mogao od adsense da se izdrzava.Posle nesto malo pala prodaja i od 100$ i dobijem besplatno VISA electron karticu i tih 100$ na njoj.I onda sam resio da se ozbiljnije posvetim tome, i uz sad shvatam da uz samo malo srece i jedno 3 sata rada dnevno moze vrlo lako da se zaradi 300-400$ mesecno a posle par meseci i nesto vise para.

Sto kaze taj moderator, e da sam to znao pre dve godine gde bi mi sad bio kraj :lol:

Eh nisu to sajtovi za ovaj forum to je ipak adult industrija ;)

Doduse mogao bih ovaj link da ostavim: Sex Performances

to su sexualni preparati ali opet mlasji on 18 god ne bi trebali da klikcu.

E na tom sajtu sam za 3 meseca koliko postoji zaradio 220$ a uradio sam samo index stranu (koja je uzgred receno vrlo primitivna) a sve ostalo su gotovi templatei koji se dobijaju od affiliate sponzora.

Zool:
al kako onda dobijas pare za te proizvode?
ne kapiram :?:
Prosto...
Imash link npr : w#w.nekisajt.com/refid=(ili id ili neka druga oznaka)zool
Ja dodjem na tvoj sajt, kliknem na taj link, odem na nekisajt.com, svidi mi se nesto, narucim karticom i tebi ide tvoj deo zarade jer si ti poslao surfera koji je potroshio pare na nekomsajtu.com

loop:
Eh nisu to sajtovi za ovaj forum to je ipak adult industrija ;)

Doduse mogao bih ovaj link da ostavim: Sex Performances

to su sexualni preparati ali opet mlasji on 18 god ne bi trebali da klikcu.

E na tom sajtu sam za 3 meseca koliko postoji zaradio 220$ a uradio sam samo index stranu (koja je uzgred receno vrlo primitivna) a sve ostalo su gotovi templatei koji se dobijaju od affiliate sponzora.

objasni mi malo bolje. ja sam ovo otvorila i to su neke tablete i sta sada sa tim, kako da dodjem do para. :) hocu i ja dolare :)

Back