neverovatno lak nachin za zaradu novca... (JA vas NE bih lagao)

Poz. ljudi, ni ja nisam bio ovdije dugo dugo,ali koliko sam ja upoznat sa AdSensom, za sad se ne može prebaciti niti na jedan račun tipa (e-gold,paypal,stormpay,e-bilion i slično)kad se zaradi prvih 100$ google pošalje ček na adresu,koji unovčiš nakon 5-10 dana zavisi od banke!

Inače sa AdSensom se može zaraditi fina svota,ali to ne ide na takav način kao što ste praktikovali ovdje(ali momak hoće 50$ pa hajmo reći da je ok) inače google se teško da prevariti,tako ako provali da ima dosta klikova sa iste IP adrese ili banuje se IP pa samim tim ne vidi reklame,ili jednostavno taj klik ništa ne vredi.

Kao što rekoh sa ovim može da se zaradi mnogo dobra cifra, ako se čovijek bavi sa tim, nemojte misliti da vam nešto popujem, ali eto usput malo sam napisao ono što znam od Adsensu!!!

ček stigne kroz 7-15 dana zavisi gdije živiš, i ne postoji takav oblik zarade preko adsensa, da se zarađuje novac na osnovu broja posijeta, broj posijeta ti na kraju poveća cijenu klika(Page Rank), jer u cilju ti je da što više imaš posijetioca na stranici,blogu, jer samim tim veća je vijerovatnoća da će više ljudi kliknuti na tvoj Ads, čak možeš poslije da ubaciš jedan kod koji ti filtrira one male ads od 3 ili 4 centa,pa dobivaš samo veće,ali to poslje postaju finese koje učiš usput ili čuješ, pa upotrebiš.

Zool:
a jel postoji uopste takav oblik zarade,nevezani za adsense?

Generalno gledajući....NE,bar ja nisam čuo, ali gledaj u koliko imaš veći PR (Page Rank)
veći broj posijeta u suštini, veći broj ljudi klikće ti i na banere odnosno na Ads i samim tim veća zarada za tebe,sa Adsensom se može da zarađuje i do 100$ dnavno, ali za to ti taj blog mora da bude bar godinu ili više na netu, da ima jak saržaj, da ga ima dosta i da ne bude plagijat(bar ne sve,može nešto i da se promijene :D)

M.DuLe:
http://forum.krstarica.com/threads/99050&page=8&pp=15
nadji moj 8-) post. tu pishe najvaznije.
inache meni se uopshte ne menja stanje na rachunu, iako su svi chlanovi sa mog foruma kliktali na baner. ali ne vishe puta nego samo jednom.

pa cuo sam da se one reklame tipa HELP THE HURICANE VICTIMS ne naplacuju, tj. da su to neke reklame u dobrotvorne svrhe, nisam bas najbolje skontao, ali poenta je da se ne naplacuju.

Back