- Poruka
- 129.780
Kako zene pamte godisnjice, rodjendane i posebne dogadjaje s neverovatnom preciznoscu?
Kakav je to fenomen?
Kakav je to fenomen?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo za par bitnih ljudi pamtim rodjendan, a i to mi se desi da omasim jer sam ja izgubljeni slucajKako zene pamte godisnjice, rodjendane i posebne dogadjaje s neverovatnom preciznoscu?
Kakav je to fenomen?
Koje žene?Kako zene pamte godisnjice, rodjendane i posebne dogadjaje s neverovatnom preciznoscu?
Kakav je to fenomen?
Ја не памтим то, није ми баш значајно.Kako zene pamte godisnjice, rodjendane i posebne dogadjaje s neverovatnom preciznoscu?
Kakav je to fenomen?
Шта памтишJa ne pamtim ni ime kada se upoznam.
Pamtim nešto drugo.
Toliko se trudim da zapamtim ime i kada ta osoba izgovori meni u glavi "škljjj čšš pffff" i zapamtim samo svoje.Шта памтиш![]()
Isti problemToliko se trudim da zapamtim ime i kada ta osoba izgovori meni u glavi "škljjj čšš pffff" i zapamtim samo svoje.
Boja kose, očiju, garderoba.... ma jok! I ćorava i gluva.
Ali zapamtim osećaj koji sam imala u tom momentu, da li ima ili nema osmeh, da li je ta osoba opuštena, intonaciju glasa...
Problem je na poslu kada me pitaju: I? Kakve su nove kolege? A ja ... a sad zbogom svete!
Заправо памтиш најважније.Toliko se trudim da zapamtim ime i kada ta osoba izgovori meni u glavi "škljjj čšš pffff" i zapamtim samo svoje.
Boja kose, očiju, garderoba.... ma jok! I ćorava i gluva.
Ali zapamtim osećaj koji sam imala u tom momentu, da li ima ili nema osmeh, da li je ta osoba opuštena, intonaciju glasa...
Problem je na poslu kada me pitaju: I? Kakve su nove kolege? A ja ... a sad zbogom svete!
Zar neka ima taj fenomen?Kako zene pamte godisnjice, rodjendane i posebne dogadjaje s neverovatnom preciznoscu?
Kakav je to fenomen?
Možda jer pratimo ozbiljnije biološke satove.Kako zene pamte godisnjice, rodjendane i posebne dogadjaje s neverovatnom preciznoscu?
Kakav je to fenomen?
Pamtim znacajne datume samo meni bliskim i bitnim osobama
Tel.brojeve od kada sam se" rodila sa mobilnim telefonom"ne pamtin..osim dva do tri broja
Ti kao moj stari.Datume, cijene, brojeve telefona, adrese-sve gdje ima brojeva pamtim ko mahnita![]()
Ja od kad znam za sebe svima javljam za rođendane tuđe, da se "sjete"Ti kao moj stari.
Ja za brojeve tulav na mater.
Nego, kada smo mu jednom išli čestitati rođendan, a njemu u osobnoj piše jedna godina u stvarnosti je druga, sve se ja upetljao računajući i uvjerim staru da je neko tamo godište.
Čak ona i je izrazila neku sumnju da ne bi moglo biti to, ali ja se raskokodakao i pošalje ona njemu poruku i čestitku zato što je radio na terenu, kad za par minuta zvoni telefon.
Jao, što se bio napuhao i uvrijedio, ja mu skratio četiri godine.
I on ljut nabraja kako radi daleko od doma, a mi mu ni rođendan ne znamo, stara se tamo ulizuje i kaže da sam je ja uvjerio, kao što i jeste.
On onako uvrijeđeno: "Da ste dalje vijećali, došli bi do toga da imam godina kao Davor!" (misli na mene).
Lik ne kopča da su neki ljudi idioti za matrmatiku i brojeve, kao što je on idiot za jezike.
Pa tako i ovaj, izvuče nečiji rođendan iz guzice, a trebao bi se prije ja sjetiti.Ja od kad znam za sebe svima javljam za rođendane tuđe, da se "sjete"
Tetki da je tetku, tetku da je tetki, tati da je baki, baki da je tati itd![]()