- Poruka
- 11.751
Prijatelj mi nije čestitao Bar micvu, a najbolja drugarica me nije zvala nekoliko dana.Zove me samo kad joj trebam ili joj je dosadno.Šta mislite o takvim ljudima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prijatelj mi nije čestitao Bar micvu, a najbolja drugarica me nije zvala nekoliko dana.Zove me samo kad joj trebam ili joj je dosadno.Šta mislite o takvim ljudima?
Sve najbolje![]()
Smanji ocekivanja.Prijatelj mi nije čestitao Bar micvu, a najbolja drugarica me nije zvala nekoliko dana.Zove me samo kad joj trebam ili joj je dosadno.Šta mislite o takvim ljudima?
Što bre?
eliminisi malu
Е hoću vala da znaš.Bezobrazna i goropadna, tretira me kao kuju.
Smanji ocekivanja.
veruj mi veći je problem kad te zovu oni koji ti idu na đ0ku
pa kad ti nju ne tretiraš tako mora ona tebe
Odsad ću okrenuti drugi list, dosta je bilo vala,to što je lepša od mene, pametnija od mene i ima više novaca od mene ne daje joj pravo da me tako tretira.
Pa nije neka stvar sto ti neko nesto nije cestitao i nije te zvao telefonom par dana.Misliš da budem zao kao i to dvoje spomenutih? Njihov greh na njihova pleća,a ja ću biti čist.
veruj mi veći je problem kad te zovu oni koji ti idu na đ0ku
Za tog prijatelja mislim da je nasao boljeg sagovornikaustvari zao mi je Gwai
evo ja cu uskociti na njegovo mjesto
, ionako je gad
A za prijateljicu mislim da je hedonista ...![]()
I ja mislim za prijateljicu da je hedonista,a prijatelj je tek posebna priča.Neš se ti ukrcati nigde, podmukliji si čak i od njega.
Nego šta, nego joj daje prava. Pokaj se. Tako se ne olajava najbolja drugarica!![]()
Ma ko je ****.Petak uveče , a nije me zvala od utorka ujutro.
Па то је "нормално" и очекивано... Неће сигурно да те зову кад они требају теби...
Šta te briga, sada si punoletan dečak, sa 13 godina ozbiljnije se posmatra svet![]()