pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.295
Nemate pojma
...ja to barem priznajem..:wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
& zatim konsultovati bilo koji udžbenik gramatike)Sve ovo pomesati sa pasuljom i sipati u vatrostalnu posudu sa poklopcem , u koju je pre toga sipana soljica ulja.Doliti vodom da pokrije sve bar sa dva ...
www.serbiancafe.co.uk/forum/topic.asp?
Tako si i trebao da napises..i cini mi se da to nema neke veze sa nedostatkom vremena - nego vise sa dobrom voljom i teznjom da se nesto novo sazna i na kraju, ispostuje pitanje tj.osoba koja ga je postavila !!!...MasterYoda:Onako kako je Kaa opisao, radi se o klasičnoj bajci "Čarobni pasulj" (zato sam i stavio smješka u prethodnoj poruci). Naziv bajke na engleskom (ne znam originalni-na francuskom) je "Jack and the Beanstalk" a autor je Marie-Catherine Le Jumel de Barneville, francuska književnica s kraja 17 vijeka.
Možda ovo pomogne nekome da pronađe vezu s Klarkom, ja sada nemam vremena kopati po netu.
...kao hint sam dao cetiri pisca.
...jel' da se manem pitanja?pikax:Tako si i trebao da napises..i cini mi se da to nema neke veze sa nedostatkom vremena - nego vise sa dobrom voljom i teznjom da se nesto novo sazna i na kraju, ispostuje pitanje tj.osoba koja ga je postavila !!!...
Nema potrebe da potvrudjujem...samo da napomenem da je gospodin Anton Pavlovich(što bi moglo da znači da veličina nečijeg autora ne implicira automatski validnost tj. osnovanost njegovih kritika)...bio veliki kritičar tadašnjeg SF-a...pikax:Cehov i "Leteca ostrva" ( "Flying islands" ) ? :wink:....namucih se za desetku, al' je vredelo![]()
...racija,šta li?