Neverending SF, F & H kviz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo neću ni da probam da guglam, mislim, zombiji... to nije SF, horor da, ali za malji deca.
I opet pitanje bez konkretnog podatka.Možda je u pitanju hardver?
Izvini Jazzer u napred, ali više nas ti je skrenulo pažnju na ovo a ti ne haješ...

Ender, pa šta ti ne znaš?I kako uspevaš da svariš zombije? :-D

dan555:
Ovo neću ni da probam da guglam, mislim, zombiji... to nije SF, horor da, ali za malji deca.
I opet pitanje bez konkretnog podatka.Možda je u pitanju hardver?
Izvini Jazzer u napred, ali više nas ti je skrenulo pažnju na ovo a ti ne haješ...

Ender, pa šta ti ne znaš?I kako uspevaš da svariš zombije? :-D

izvini o cemu ti pricas...
jesam trebao da dam ime filma, pocetne inicijale za oba imena i da pitam onda malji deca...da li je Stiven King mozda za njih...
ukucaj na google best zombie movies...i na prvoj strani ce ti izaci film Night of the Living Dead
a kad nadjes rezisera...sve je ostalo lako naci...

OK da vidimo, ovo ce biti vrlo lako samo ako znate kako da potrazite...

133. PITANJE

Tvorac jednog od kultnih SF serijala koji se u razlicitim oblicima odrzao do danas.
Pisac, reziser, producent.
Jedan od prvih ljudi koji su "sahranjeni" u svemiru, to jest lansirana je kapsula sa njegovim pepelom.

Ko je on ?

Oxi, poceo si i mene da iritiras,zivota mi ...

Jazzova pitanja u stvari uopste nije tesko naci na guglu, samo treba znati koje reci da upotrebis.

A juce se smo se i ja i Jazz slabo ukljucivali, danas je nas dan, so what.
Bolje gledaj kako da odgovoris na pitanje.

Oximoron:
"Retardirati" je struchni pojam za degradiranje nekoga/nechega u smislu prelazhenja na loshiji nivo,a ne uvreda :D To shto deca to koriste da se prozivaju nisam ja kriv :D
pa dobro i zaostao...je rijec koja objasnjava da je neko sprijecen ili u nemogucnosti da prati ostale...jel bi mozda trebao da kazem da je mandibulator (lice koje koristi donju vilicu - mandibula)...zaostao i da se to ne smatra uvredom...:roll:

ender71:
Uostalom, meni nije problem da priznam da Jazz garantovano zna vise od mene o SF-u i da mi se svidja sto mogu nesto da naucim.
Ni u jednom trenutku nisam dovodio u pitanje to da covek zaista mnogo zna o sf-u,moj problem je bio drugachiji,ali nadam se da smo to raspravili,i da se vishe netjemo svadjati.Aj chekajte,sada je jaka ekipa,da smislim neshto teshko...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back