ender71
Ističe se
- Poruka
- 2.469
Evo ga
reziser Dzordz A Romero film - Noc Zivih Mrtvaca
pisac Stiven King
knjiga "The Cell"
Tacno ?
reziser Dzordz A Romero film - Noc Zivih Mrtvaca
pisac Stiven King
knjiga "The Cell"
Tacno ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oximoron:Ala se ovde leshi nemachki,strahovito...malo sam zardjao sa nemachkim...
naravno...razumljivo...sasvim *nestho*...kada su svi ostali neshto rekli...on dolazi?Imao sam 5 iz nemachkog,al davno je to bilo
![]()
dok ti retardirash?JAZZER®:bravo...svakoga dana u svakom pogledu napredujes...![]()
dan555:Ovo neću ni da probam da guglam, mislim, zombiji... to nije SF, horor da, ali za malji deca.
I opet pitanje bez konkretnog podatka.Možda je u pitanju hardver?
Izvini Jazzer u napred, ali više nas ti je skrenulo pažnju na ovo a ti ne haješ...
Ender, pa šta ti ne znaš?I kako uspevaš da svariš zombije? :-D
naravno...drago mi je...samo neka nastavi tako...ja sam zadovoljan sa situacijom...;-)Oximoron:dok ti retardirash?![]()
pametno,miran siJAZZER®:naravno...drago mi je...samo neka nastavi tako...ja sam zadovoljan sa situacijom...;-)
Oxi, no, no...Oximoron:dok ti retardirash?![]()
pa dobro i zaostao...je rijec koja objasnjava da je neko sprijecen ili u nemogucnosti da prati ostale...jel bi mozda trebao da kazem da je mandibulator (lice koje koristi donju vilicu - mandibula)...zaostao i da se to ne smatra uvredom...Oximoron:"Retardirati" je struchni pojam za degradiranje nekoga/nechega u smislu prelazhenja na loshiji nivo,a ne uvredaTo shto deca to koriste da se prozivaju nisam ja kriv
![]()
Ajde mi reci gde sam ja prokomentarisao jazzovo poslednje pitanje??????????ender71:Oxi, poceo si i mene da iritiras,zivota mi ...
Jazzova pitanja u stvari uopste nije tesko naci na guglu, samo treba znati koje reci da upotrebis.
A juce se smo se i ja i Jazz slabo ukljucivali, danas je nas dan, so what.
Bolje gledaj kako da odgovoris na pitanje.
A to si mi rekao samo 142 puta za poslednja 2 danaJAZZER®:pa dobro i zaostao...je rijec koja objasnjava da je neko sprijecen ili u nemogucnosti da prati ostale...jel bi mozda trebao da kazem da je mandibulator (lice koje koristi donju vilicu - mandibula)...zaostao i da se to ne smatra uvredom...![]()
Oximoron:133.Eugene Wesley Roddenberry
Oximoron:A to si mi rekao samo 142 puta za poslednja 2 dana![]()
Ni u jednom trenutku nisam dovodio u pitanje to da covek zaista mnogo zna o sf-u,moj problem je bio drugachiji,ali nadam se da smo to raspravili,i da se vishe netjemo svadjati.Aj chekajte,sada je jaka ekipa,da smislim neshto teshko...ender71:Uostalom, meni nije problem da priznam da Jazz garantovano zna vise od mene o SF-u i da mi se svidja sto mogu nesto da naucim.
Ok,dogovorili smo se,netjemo vishe da se svadjamo?Pitanja si koliko toliko upristojio,a drugih problema sa tobom uopshte nemam.Peace?JAZZER®:mislim da sam rijec zaostao napisao samo jednom i to prije par minuta....