Neverending SF, F & H kviz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ender71
Dakle dochepao sam se neke zbirke pricha od Asimova,i to je bash on pisao,koja je hronoloshki smeshtena izmedju Kamicak na nebu i Preludijum za zaduzhbinu...i dodje burazer i odluchi kako bi bilo pametno da mi formatira hard...ali probatju da nadjem opet pa da ti poshaljem,osim ako vetj imash,ako imash mogao bi da mi poshaljesh :D

Miki 13991:
Pisem sa moba,pa se izvinjavam ako je vec odgovoreno:
PRVI PUT PSIHOISTORIJA SE POMINJE U KNJIZI ROBOTI ZORE,POMINJE JE ROBOT DANIEL OLIVAV,A POKUSAVA DA JE "OSNUJE".
Previshe si pametan za svoje godine,znash :D Ja sam bre u tvojim godinama odvajao svako veche drugu,bushio ushi i nos i crtao grafite na skupshtini :D ima vremena za chitanje brale,idi napolje malo,uzhivaj u zhivotu dok si klinatz,posle ti se zasere sve :D

Oximoron:
Previshe si pametan za svoje godine,znash :D Ja sam bre u tvojim godinama odvajao svako veche drugu,bushio ushi i nos i crtao grafite na skupshtini :D ima vremena za chitanje brale,idi napolje malo,uzhivaj u zhivotu dok si klinatz,posle ti se zasere sve :D

Хвала на похвали.Не желим да будем свако вече с другом,само да би је... :D :D :D Пирсинг мрзим :D Графите не цртам већ се само потписујем по околини :D Уживам још како :D

Oximoron:
Sada sam te vetj izgubio?Enivej,postavio sam pitanje...probaj da odgovorish na to :D

Психолог,који живи на планети Зори,је први поменуо психоисторију као науку.Данијел је то рекао дектетиву с Земље,пре разговора с психологом.Код њих владају чудни закони,па је његова ћерка остала девица због тога што ју је он одгајао,а не интернат,где је,је ли,лако могла изгубити невиност :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back