Da nije Danil Olivav?Setjam se da su Danil i Zhiskar pominjali to ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

da,chini mi se da je jedan od ta 2
 da,chini mi se da je jedan od ta 2 
Oximoron:Roboti i carstvo chini mi se...

Pisem sa moba,pa se izvinjavam ako je vec odgovoreno:ender71:Oxi U kojoj knjizi ?
Previshe si pametan za svoje godine,znashMiki 13991:Pisem sa moba,pa se izvinjavam ako je vec odgovoreno:
PRVI PUT PSIHOISTORIJA SE POMINJE U KNJIZI ROBOTI ZORE,POMINJE JE ROBOT DANIEL OLIVAV,A POKUSAVA DA JE "OSNUJE".
 Ja sam bre u tvojim godinama odvajao svako veche drugu,bushio ushi i nos i crtao grafite na skupshtini
 Ja sam bre u tvojim godinama odvajao svako veche drugu,bushio ushi i nos i crtao grafite na skupshtini  ima vremena za chitanje brale,idi napolje malo,uzhivaj u zhivotu dok si klinatz,posle ti se zasere sve
 ima vremena za chitanje brale,idi napolje malo,uzhivaj u zhivotu dok si klinatz,posle ti se zasere sve 
A OSNIVA JE DOKTOR KOME JE CERKA DEVICA A OPTUZEN JE ZA UBISTVO ROBOTAender71:Oxi U kojoj knjizi ?
Sada sam te vetj izgubio?Enivej,postavio sam pitanje...probaj da odgovorish na toMiki 13991:A OSNIVA JE DOKTOR KOME JE CERKA DEVICA A OPTUZEN JE ZA UBISTVO ROBOTA

Oximoron:Previshe si pametan za svoje godine,znashJa sam bre u tvojim godinama odvajao svako veche drugu,bushio ushi i nos i crtao grafite na skupshtini
ima vremena za chitanje brale,idi napolje malo,uzhivaj u zhivotu dok si klinatz,posle ti se zasere sve

Пирсинг мрзим
 Пирсинг мрзим  Графите не цртам већ се само потписујем по околини
 Графите не цртам већ се само потписујем по околини  Уживам још како
 Уживам још како 
Ju,shta je ovo?To su ti 3 lika u 1 imenu jbtgarou:80.Daneel Giskard Baley

Oximoron:Sada sam te vetj izgubio?Enivej,postavio sam pitanje...probaj da odgovorish na to

А бавићу се чим ово разјасним
 А бавићу се чим ово разјасним