Pa guglaj choveche,pitanje je prelako!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
fala boguender71:Pisac je naravno Klajv Barker, a knjiga sad cemo da vidimo..
Ma,to se odnosilo na @avetender71:Sto da guglam kad imam knjigu ?
Nema ni potrebe da potvrdjujemender71:26.
Barker "Utkani svet"
citat iz Odiseje
Čoveče pa ti imaš sve! :shock: 8-)ender71:Imam ja desetak, jel ti treba?
dan555:Problem je što su to poveći fajlovi od oko 15Mb, a koliko sam shvatio ti imaš sporu konekciju.Kako to da rešimo?

dan555:Čoveče pa ti imaš sve! :shock: 8-)
Ja imam samo prva dva u papiru i ovaj treći u pdf-u.Trebaju mi dakle ostali, ali ako su na engleskom, ipak bih da mogu da ih i pročitam.Upravo čitam treći, ide polako ali razumem više od 90%, za ostalo tu je program rečnik/prevodilac.
Problem je što su to poveći fajlovi od oko 15Mb, a koliko sam shvatio ti imaš sporu konekciju.Kako to da rešimo?
Sad josh kad je raven doshao morash biti prilichno brz i da odma znash odgovordan555:Avet, nemaš sreće što si naleteo baš na nas trojicu...Ali guraj dalje, biće nešto od tebe. :-D
dan555:Avet, nemaš sreće što si naleteo baš na nas trojicu...Ali guraj dalje, biće nešto od tebe. :-D
Inače, zašto baš toliko želiš da uđeš u SF tim?Da li čitaš SF?

Dakle to je kornjacha iz disco world serijala od terija pracheta koji nosi disc kroz svemirender71:Vise mi presusio mozak za smisljanje pitanja...
27.
Ko ili sta je A`tuin i koji je autor smislio ?
E,onda netjemo sad kinga,nego neki drugi put...ide pitanje za 10tak minuta...ender71:Jeste Oxi to je Pracetova kosmicka kornjaca :-)
Zavrsio sam za danas, ajd pozdrav svima...
Avet:ma kakvo citanje .... ne citam ja ni lektiru , a kamolo sf