Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja i dalje ne znam kako ih stavite u taj okvir?raven:Sorry zbog kašnjenja, ali ovo sa slikama sam jedva provalio.![]()
ali ti grijesisOximoron:Zao mi je jazzer,dogovor je bio da se priznaju samo potpuni odgovori.
Idesh na "oDgovori na temu" a ne na brz odgovor,i nadjesh dole,ispod mesta za post "Sredite priloge" i odatle ga updatujesh sa kompa.dan555:Ja i dalje ne znam kako ih stavite u taj okvir?![]()
dan555:Ja i dalje ne znam kako ih stavite u taj okvir?![]()
"Miroslav-Miki Lakobrija je majstor za specijalne efekte i maske. Jedini u Srbiji. Njegov drugar Sendi je, kaže, tek zakoračio njegovim stopama. Posle devet godina "majstorisanja" sa specijalnim efektima, "upisao" se u špice domaćih filmova "TT sindrom", "Mala noćna muzika" i "Krojačeva tajna", debitanta Miloša Avramovića, čija je premijera održana sinoć u Domu sindikata."JAZZER®:ali ti grijesis
šminku i specijalne efekte potpisuju Višnja Karaulić i Irina Lalatović(TT sindrom)

E Fala ti ko bratu, sada će život ovde da mi bude lakši. :-DOximoron:Idesh na "oDgovori na temu" a ne na brz odgovor,i nadjesh dole,ispod mesta za post "Sredite priloge" i odatle ga updatujesh sa kompa.
ops: