Neverending SF, F & H kviz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kaa, ok, tako sam i mislio ali bolje da budem siguran.Nešto sam nesiguran na "noge" ovijeh dana...
n055.gif

Jazz, nema vređanja, ako te neko uvredi lepo kažeš šta ti smeta pa će ti se taj/ta verovatno izviniti.
Koliko puta sam se ja izvinio kada sam pomislio da sam nekoga nesmotreno ovde uvredio ili naljutio, pitaj ostale...

dan555:
Jazz, nema vređanja, ako te neko uvredi lepo kažeš šta ti smeta pa će ti se taj/ta verovatno izviniti.
Koliko puta sam se ja izvinio kada sam pomislio da sam nekoga nesmotreno ovde uvredio ili naljutio, pitaj ostale...
dechko misli da sam ja od prekjuche,pa me je prvo isprozivao,pa kada sam mu vratio igrao je na kartu "vredja me moderator" iliti "mandulator" po njegovim rechima...

Oximoron:
dan,mislim da bi ovo trebalo zabraniti.
U principu ko želi da učestvuje u kvizu trebalo bi da ipak poštuje pravila i postavi pitanje.
Ako ne želi da postavlja pitanja nema ni učešća u kvizu, ali tu je već problem jer ne možemo sprečiti bilo koga da da odgovor.
Pikax je postavila pitanje jer sam je ja zamolio da to uradi kao član SF tima, da kviz ne stoji čekajući na Jazza.

...Ok,postavljam pitanje - ali bez poena,insistiram.
114.Film Charly (1968) je o retardiranom mladicu koji na preko noci zahvaljujuci eksperimentalnoj operaciji postaje superinteligentan - prema kojoj (jednoj od najpoeticnijih u S.F.-u) prici Danijela Kejsa je napravljen gorepomenuti film...

Kaa:
114.Film Charly (1968) je o retardiranom mladicu koji na preko noci zahvaljujuci eksperimentalnoj operaciji postaje superinteligentan - prema kojoj (jednoj od najpoeticnijih u S.F.-u) prici Danijela Kejsa je napravljen gorepomenuti film...
E ovo je majstorsko pitanje.Taman dovoljno da se gugla ako ne znash,a nece prvo iskochiti na guglu kad ukucash :D Bravo majstore :D

Kaa:
Jesi li gledao film ?
fantastican je...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back