Evo me,evo me...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dechko misli da sam ja od prekjuche,pa me je prvo isprozivao,pa kada sam mu vratio igrao je na kartu "vredja me moderator" iliti "mandulator" po njegovim rechima...dan555:Jazz, nema vređanja, ako te neko uvredi lepo kažeš šta ti smeta pa će ti se taj/ta verovatno izviniti.
Koliko puta sam se ja izvinio kada sam pomislio da sam nekoga nesmotreno ovde uvredio ili naljutio, pitaj ostale...
dan,mislim da bi ovo trebalo zabraniti.JAZZER®:tvoje pitanje...pikax...
U principu ko želi da učestvuje u kvizu trebalo bi da ipak poštuje pravila i postavi pitanje.Oximoron:dan,mislim da bi ovo trebalo zabraniti.
E ovo je majstorsko pitanje.Taman dovoljno da se gugla ako ne znash,a nece prvo iskochiti na guglu kad ukucashKaa:...Ok,postavljam pitanje - ali bez poena,insistiram.
114.Film Charly (1968) je o retardiranom mladicu koji na preko noci zahvaljujuci eksperimentalnoj operaciji postaje superinteligentan - prema kojoj (jednoj od najpoeticnijih u S.F.-u) prici Danijela Kejsa je napravljen gorepomenuti film...
Jesi li gledao film ?Kaa:...Ok,postavljam pitanje - ali bez poena,insistiram.
114.Film Charly (1968) je o retardiranom mladicu koji na preko noci zahvaljujuci eksperimentalnoj operaciji postaje superinteligentan - prema kojoj (jednoj od najpoeticnijih u S.F.-u) prici Danijela Kejsa je napravljen gorepomenuti film...
Uzmi i procitaj i pricu...divna je...pikax:Jesi li gledao film ?
fantastican je...
Procitacu...Kaa:Uzmi i procitaj i pricu...divna je...![]()
pa......jesi li odgovorio na neko....ovaj ..pitanje, a ?Oximoron:ej bre,shta se vas dvoje dobacujete lakim pitanjima![]()