Teshko da bi nashao na guglu bilo shtaSal:Ajd to REF serijal ispisi punim i tacnim nazivom, da pokusam sa googlom...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Teshko da bi nashao na guglu bilo shtaSal:Ajd to REF serijal ispisi punim i tacnim nazivom, da pokusam sa googlom...

)
Again, SAL the man has spoken....Oximoron:Teshko da bi nashao na guglu bilo shtaREF-Robots Empire Foundation
kao shto reche dan,shta bi bilo moje omiljeno shtivo
![]()

Again, superSAL has spoken....Pa sada,chim se pomene Zhiskar,obichno se misli na rcz serijal,poshto je on jedna od glavnih lichnosti u istomSal:A ja se pitam sta je skracenica....E, Oxime, Oxime
Za ubuduce bi zamolio da se ne koriste skracenice (kviz je u pitanju)...
Zaduzbinu sam citao davno, ali mi nije na kraj pameti palo da je to engleska skracenica...
Oxime, iskupi se sa par tura u cafe-u, i ostavi vise konobarice na miru...
Again, superSAL has spoken....
Znam,ali to mi je omiljeno poljeSal:Nije sav Sf u knjizevnosti...(sa kojom sam slabo..![]()
Trebalo je i u moje ime, ja sam previše miroljubiv (a i nisam od koristi u tuči).A baš me iznervirao bezobrazlukom.Oximoron:To onaj majmun shto je samo kupio novac a knjige nikako da poshalje??Njega sam ja teo da bijem shto je tjaleta zavrnuo za robote ,al rekla mi keva da isqliram![]()