pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.877
nisam znala Garwore 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I jedno i drugo, imali su svoj auto shelby cobra, a i preradjivali su mustange (gt350, gt500)Kaa:...Shelby je firma koja ih samo preradjuje ili ima svoje modele?
Nema veze, nisam ni ja doskora. Ali eto to su boje sa dusom (divljom, neukrocenom), pa ih mozes mozda upotrebiti na nekoj slici.pikax:nisam znala Garwore![]()
Mustange! Jesam, ali ne baš one nabudžene modele.Garwor:Jesi li ih vidjao uzivo?
btw, '69 model je lepsi.
Eh ti si uzivao...a sad svi auti isti, mali, jajoliki i malo trose...MasterYoda:Mustange! Jesam, ali ne baš one nabudžene modele.
Mislim da nije. Radio je ford gt40 koji je osvojio Le Mans 4 puta zaredom.Kaa:......jel radio i pontijake btw?

Hvala na reklami.dan555:Iiii... Garw osvaja vikend u hotelu na ___________ (upisati planetu po želji).
Ovu nagradu poklanja Jasminina kosmička agencija... proverite zašto je najbolja.(malo reklame nije na odmet.
)
A vozači su nam uvek potrebni. Ali pre nego što primimo nekog mora da položi test izdržljivosti i inteligencije, tj. da pod alkoholnim pritiskom od J10 (10 popijenih Jelenka) odgovori tačno na tri pitanja iz kviza.Grawor:Ali ja cu vas voziti do tamo, a ha ha h a h a....
..."Slatka mala izvrnuta torto, vrh ti na dnu stoji"....MasterYoda:I, šta ćemo sad s 1069. Odgovor je kompletiran a Garw se odriče poena.
& da ne duzim - druze Garw posto se prisutni ne stvarajte kolaps u saobratjaju i molim vas postavite pitanje.... Jel' ti odgovara nešto od ovog?Garwor:Pardon g-djice Jasmina, ali pre nego sto se Garwor prijavi na neki posao, doticna firma mora zadovoljavati visoke standarde u pogledu voznog parka, da cujemo cime raspolazete?![]()