Neverending SF, F & H kviz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
847.
U trenutku svoje smrti, jedan od najvećih naučnika dvadesetog veka, Nikola Tesla, stvara na posebnoj frekvenciji skrivenu dimenziju, na kojoj sakriva sve svoje nedovršene pronalaske, planove i sl. Osamdeset godina kasnije, u 2020. godini, Tesla, sada potpuno astralno biće, okuplja grupu nad-ljudi ne bi li sačuvao tajne kosmosa od CRNIH koji dolaze izvan kosmosa. Grupu čine SAJBERNAUT (i sam genijalni naučnik koji koristi svoj dar da napravi neprobojno, kibernetsko odelo), PORTAL (mladić koji poseduje moći teleportacije između različitih dimenzija), TESTERA (nekada cirkuska atrakcija, a sada borac za pravdu koji umesto šaka ima dve motorne testere), SOLAR (čovek koji izgleda kao da je sastavljen od čiste sunčeve energije) i BARBARA, kao i PORTALOV brat, Miša, koji ima moć da se bez ikakvog interfejsa uključuje u VR Hiperneta planete Zemlje.

E, sad. Jedini ženski lik je Barbara a ja ne poznajem Beograd toliko dobro da bih znao ima li takvo naselje u njemu.

knez srpski:
priznanje zavisnosti je obično privi korak ka izlečenju :D
što ne svraćaš češće na st temu

e ljudi kačim se pet puta na net niko ni da pokuša, mrzi me više

Znači ime glasi isto kao jedno beogradsko naselje, koje počnje na v (nije vidikovac :)). Takođe se tako zove i poznato arheološko nalazište
ma tu sam ja po ceo dan, kao ucim ali uvek bacim pogled na forum
pratim sta radis na temi Star Trek,da li neko prati?
razmisljao sam da upadnem sa Klingonskim ali ipak sam odlucio da posmatram
kao sto sam reko ne odogovaram na pitanja jer nemam dobro pitanje

MGordan:
DA, DA, DA
vincha2.jpg

sad mogu da idem kući :)

puno je lakse dati odgovor nego postaviti pitanje pa mi treba vremena da se skontam sta da pitam
u svakom slucaju evo
849.

koji je ovo gospodin.... on je za svoje duge i prilicno plodne glimacke karijere glumio u mnogo SF i horor filmova ali ga je uloga koju je igrao u mnogo filmova narocito proslavila......koja je to uloga....

i kao malo bonus pitanje, kako se zove italijanska power metal grupa na cijem je albumu ucestvovao....

Naravno, Mr. Sal. Samo nemam baš previše vremena za ovaj kviz a traženje dobrog pitanja zahtijeva vrijeme. Prepoznao sam tu scenu odmah a ubacio pogrešan odgovor da vas malo potaknem. Uostalom, evo šta kaže Wiki:
Count Dooku (also known as Darth Tyranus) is a fictional character from the Star Wars universe. In the films, he is played by Christopher Lee, and is voiced by Corey Burton in the video games and the animated series Star Wars: Clone Wars. He is the arch-villain in Star Wars Episode II: Attack of the Clones and a supporting villain in Star Wars Episode III: Revenge of the Sith.
I, naravno, tu je i baš ta slika iz pitanja.
Sve u svemu, Mr Sal, vaše je pitanje broj 850. Da riješimo to pa da ažuriram tabelu.

Btw. Kako ti se sviđa novi dizajn tabele? Mr Garwor mi je dao potrebne tagove pošto se ja slabo snalazim u HTML-u.

Jeste gledali dodatke na dvd Povratak karalja, kad mu Piter Džekson objašnjava njemu kakav treba da izpusti zvuk kad ga uboku u leđa, a ovaj odgovara Pitere jesi li nekada čuo kako zvuči kad se čovek ubode, Piter kaže ne, onada ćuti i pustime da radim :D . Koja carčina, naime bio je u britanskim specijalnim jedinicama u drugom svetkom ratu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back