pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 39.005
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne, borg je uspio da asimilira ljudske primjerke, i veoma je mocan u odnosu na ljude. Radi se o vrsti koje se borg bojiMGordan:ljudska vrsta ili ljudi
Izvinjavam se MGordan...mislila sam da je to to..MGordan:@Mis Pix. www.wikiraider.com
tako je bufla! Jel ti to poznato iz serije ili iz elite forca?bufla:little hint
serijal Voyager
Tacno...ja proverio...samo se pitam da li su i ostali svesni toga...pikax:neverending....![]()
Ja jesam....a ti Goth ?Gothmog:Tacno...ja proverio...samo se pitam da li su i ostali svesni toga...
....Ponekad me zbunjujete @Pikax...sto bih inace postavljao pitanje...pikax:Ja jesam....a ti Goth ?![]()
Vidite valjda da sam se ja zbunila...Gothmog:....Ponekad me zbunjujete @Pikax...sto bih inace postavljao pitanje...

u kecu kada se dogovoris sa borgom da nesto uradis za njih jer oni ne mogu zbog toga sto su taj dio broda naselili 8472-ovci. I onda ti uradis to za borg, i oni te zavrnu, ali ti na kraju zavrnes njih jer si postavio bombu na njihov glavni komp ili nesto glavno sto visi s plafona i onda sve explodira, ti se teleportujes i opet ga borg ispusi...Eto tu se pojavljuju...Pozzknez srpski:Species 8472
elite force?? nešto se ne sećam da se pojavljuju tu, glavne su zloće u armadi 2

iz serijelabo:tako je bufla! Jel ti to poznato iz serije ili iz elite forca?
A reci ti kad znas, da ne cekamo previse...

priznanje zavisnosti je obično privi korak ka izlečenjubufla:iz serije
ja sam ST-oholic![]()
![]()
). Takođe se tako zove i poznato arheološko nalazište