Nevaljale devojčice sa Fejsbuka

za onog ko gleda, nije lose, stavise, zabavno je ...za njih same,
izbjegavanje rjesavanja svojih problema u rl i dopustanje da sve to preraste u zavisnost od tudje "potvrde" jer bez istog nema osjecaja da vrijede ista..... da,
bas se pitam sto tu ima lose :aha:

koji problemi u rl?fotografije su anonimne,pa ne znam kako mozemo znati da imaju probleme
i inace,ko nema problem uopste?ja ih imam,moji poznanici i prijatelji ih imaju,kolege takodje,svako ima neku muku i ne mislim da je lepo podsmevati se tome i nipodastavati ljude jer imaju problem,to sto neko glumi da nema problema u zivotu ne znaci da gomila ispod tepiha ne postoji
drugo,samo na osnovu jedne fotografije si dala psiholoski presek ("zavisnost", "bez tudje potvrde ne postoji") i to je zaista pretenciozno :neutral:

>>Pitanja za muškarce:
1) Kako biste opisali ovakve devojke?
2) Da li bi vam smetalo da vaša devojka stavi slične provokativne slike na net?
Mislim, da li biste bili ljubomorni na to što se dopisuje sa gomilom tipova koji bale na te slike, i ostaljaju (uglavnom) vulgarne komentare ispod istih?
3) Da li bi vam smetalo da vaša sestra stavlja takve slike, ili biste bili sasvim cool, u fazonu, neka svi vide da ima lepo telo... ?<<
:

1) Previse slobodno, ako su uopste autenticne slike. S tim da je ona prva fotka prakticno umetnicka, dok su druge amaterske i polu-vulgarne, tako da ih ja licno ne bih stavljao u isti kos.
Moram da dodam da smatram da je bar neka od njih fake, t.j. da nije na slici ona ko se predstavlja.

2) Da i Ne - Da, smetalo bi mi. Ne, nije zato sto sam ljubomoran, ima lepo telo, i moje je, kakve veze ima da li neko balavi za njom, to moze samo da mi imponuje (dok kod ne dodje do vulgarnosti npr.) - nego zato sto smatram da je neprilicno i ispod nivoa raditi tako nesto...da ne pominjem naravno i nemoralno.

3) Da

Vaistinu se rodi! :)

Уколико неко у свом албуму који виде пријатељи има такве фотке, зашто да не?
Једино ми се не допада да неко стави ту слику у профил ради ,,проналажења пријатеља''.
Но, ако жели да пронађе оне који ће се дивити њеном изгледу, и само томе...Па, О.К. различити људи код себе истичу различите ствари.

Она која стави сисе у профил сигурно не жели да у њој неко гледа потенцијалну песникињу.z;)

Иначе, да имам ћерку, сметало би ми да стави такве слике да свако може да је погледа.
И не бих волела да се моји синови голи каче.
Ако ће неком коме желе да пошаљу такву фотографију - њихова ствар.

Једино ми се не допада да неко стави ту слику у профил ради ,,проналажења пријатеља''.
Но, ако жели да пронађе оне који ће се дивити њеном изгледу, и само томе...Па, О.К. различити људи код себе истичу различите ствари.
To su slike sa profila ;)
A ono gde su podaci piše looking for dating...

Она која стави сисе у профил сигурно не жели да у њој неко гледа потенцијалну песникињу.z;)
Pa, naravno :lol:

Иначе, да имам ћерку, сметало би ми да стави такве слике да свако може да је погледа.
И не бих волела да се моји синови голи каче.
Pa, to je ono grozno! Što će na te slike da im naiđe ridbina! Fuj! :bljak:

Искрено, мене заболе за родбину, да хоћу да се качим тако, качила бих се!
Само је питање разлога качења таквих слика.
Не може неко ко окачи голог себе да се буни ако му неко предложи секс.

(Што не значи да нико неће предлагати секс оној која се обукла у џак...z;))

Пази да те не чују неки форумаши ;)
Одмах ће да ти кажу да си љубоморна :zcepanje:

da sam ljubomorna,radila bih isto sto i one..... :roll:

Ово је суштина целе приче! z:poz:

Е, ја сам онда калуђерица :zcepanje:

haha..... nisi jedina..... :mrgreen:

sta je lose u tome sto su zeljne paznje?kao da svi mi nismo zeljni paznje,i kako vi mozete da znate da je pogresno to sto rade?za njih je mozda ispravno :roll:
zgrazavate se na javnoj temi a na pp saljete sise forumasima(i nemoj neko da se iscudjavao i pitao koja je slala,nije jedna koja je to radila),ajde bre koji dupli standardi
o ovim devojkama ne mislim nista,svako radi sta hoce,njihov zivot
nemam takve fotke na fb,mada imam neke u kupacem,i zabole me ko ce sta da misli,ipak pazim da ne stavim nesto neukusno,za pocetak jer medju frendovima imam i clanove porodice,a za kraj i zbog sebe
aj dovidjenja moralisti

da,svi su zeljni paznje,ali ne mora to ne mora da se stice postavljanjem svojih golih slika na net......ako sa 16-17 godina rade to,sta ce onda kasnije???
recimo da su to pacenice,koje ne znaju sta ce same sa sobom i koje svi sazaljevaju,pa da bi ispala "riba" stavlja svoje polugole slike.......

Koji moralisti na ovoj temi, zgražavate se na pola dupeta, trećinu sise i dva gola stomaka...Već vidim da zaključavate vrata i spuštate roletne pre nego što zavučete prste u gaćice.

da,bas sam malo pre to uradila...... :roll:
na kraju ce i te stvari poceti da rade u javnosti.......

a ovaj...mozemo li videti na ovoj temi jos slika tih nevaljalih devojcica :rumenko:

imas gde oces...... idi pa trazi..... :mrgreen:

sta je lose u tome sto su zeljne paznje?kao da svi mi nismo zeljni paznje,i kako vi mozete da znate da je pogresno to sto rade?za njih je mozda ispravno :roll:
zgrazavate se na javnoj temi a na pp saljete sise forumasima(i nemoj neko da se iscudjavao i pitao koja je slala,nije jedna koja je to radila),ajde bre koji dupli standardi
nemam takve fotke na fb,mada imam neke u kupacem,i zabole me ko ce sta da misli,ipak pazim da ne stavim nesto neukusno,za pocetak jer medju frendovima imam i clanove porodice,a za kraj i zbog sebe
aj dovidjenja moralisti

ja se slazem,bona za iskrenost, evo ja prva,imam dve slike sa sisama,al dodushe javno sam ih postavila :lol: jedna u profilu { album na privatno } druga na teen :lol:

i koje svi sazaljevaju,pa da bi ispala "riba" stavlja svoje polugole slike.......

druga devojka realno jeste zgodna,bar meni,ne jako,al jeste.

pedobearfapplz.gif

'nuff said....

aj dovidjenja moralisti

Jaoj sto se meni dopada kako je ovo sroceno fino...super...swazem se:zimag:...nisam slala nikome slike preko pp, nemam cak ni slike u kupacem na fb-u (Goxy mi je tu kao svedok) a opet mislim da je tema napravljena po principu javnog linca...ima i gorih stvari od ovakvih slika...puno gorih

Back