Neurotica - Electro iz Novog Sada

Novelja

Početnik
Poruka
26
Ok, evo ga jedan od mojih nazovi projekata, pa posto smo snimili neku pesmitzu, a u toku je snimanje demoa, da nas malo izreklamiram...

Pocecu od momenta kada je nastala Neurotica, a to je trenutak kada se meni (Novelja - klavijatura, gitara, programming, komponovanje i produkcija) prikljucila i moja devojka (Ivana - Vokali, tekstovi, klavijatura). Posle nekog vremena snimljena je i prva pesma sa nazivom Delicate Fantasy, koja je na neki nacin i izdefinisala nas pravac. Dakle, ideja je bila da to bude atmosfericna muzika srednjeg tempa, sa textovima inspirisanim erotikom, sexom, fetishima, SM fantazijama, snovima itd... Vise o nama mozete pronaci na nasoj MySpace stranici (linkovi su na kraju ovog posta). Oficijalni sajt je u pripremi, i verovatno ce biti online zajedno sa nasim demoom.


Dakle, na nasoj MySpace stranici mozete takodje i poslusati za sada jedinu pesmu ukoliko imate MS profil.

Za one koji nemaju, evo jedan link za nasu showcaseyourmusic.com stranicu, na kojoj mozete poslusati pesmu kao obicni smrtnici...

Za kraj, nas E-mail je neuroticaband@gmail.com, ako vam treba bilo kakva dodatna informacija ili kontakt sa bendom.

Unapred hvala za komentare bilo koje vrste!
 
Nije loše. Pretpostavljam da vam je The Knife uzor :D.

Ovako - nije baš moj stil. Ja volim malo brži elektro. Sviđa mi se što je stvar mračna. Vokal bi trebao da bude malo izraženiji, a sama stvar bi trebala da ima neki prelaz, ovako je malo nedefinisana. Verujem da bi trebali još malo da poradite na njoj.

Osim toga sjajno. Divim se svakom pokušaju, pa i vašem. Svaka čast! Divno je kad ljudi pokušavaju i samo napred!

Ako želiš da podeliš pesmu sa još nekim evo ti link - http://stm-zone.forum777.com/ , ovo je forum u stvaranju koji je posvećen elektronskoj muzici. Cenili bi i nove članove :D . Pozvan si.


Pozdrav i još jednom - samo napred!
 
znači obožavam ovakvu muziku ^^
čim vam je Athamay među friends, sve mi je jasno :lol:
sviđa mi se kako ste uradili tekst, kratko ali delotvorno
obavezno biste trebali da uradite i neku bržu pesmu, žanr to nekako zahteva
I'll spread the word.... imate moju punu podršku
 
E pa hvala na oba komentara...:)

Sada, sto se tice same pesme, moja ideja ja i bila da ona bude malo sporija i jednolicnija, bez jakih prelaza, itd... U ostalim pesmama ima svega, ima i brzih, i sporijih, i vise sexy i manje, i tako...:) Ovih dana bi trebalo da zavrsimo jednu pesmu, pa cemo vas obavestiti.

Puno hvala na podrsci! :)))
 

Back
Top