Da li neko zna najboljeg neurohirurga u Srbiji (Novom Sadu) ako je diagnoza syringomjelija+Arnold Chiari ?
Mislim da je operacija neophodna...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li neko zna najboljeg neurohirurga u Srbiji (Novom Sadu) ako je diagnoza syringomjelija+Arnold Chiari ?
Izvini jesi dobila moj odgovor....
Cao, ovde sam nova, meni je prosle godine dijagnostikovan kijari na Klinickom centru Srbije. Na zalost znam mnogo o toj malforaciji jer sam clan americke asocijacije kijarija. Operacija mi je zakazana za novembar ove godine. Imam jako puno simptoma koja Kijari nosi. Uglavnom, zanima i mene sta si ti uradio/la do sad, jeli bilo operacije itd. Javi. Ja sam svakako preplasena zbog operacije ali kazu da mora. Svako dobro![]()
Kjari moze lepo da se resi hirurski, ako nekoga zanima gde i kako mogu da preporucim nekoliko nh u Beogradu koji to rade.
Hvala svakako... Zao mi je sto se na ovu temu ne govori kod nas. Jako je tesko doci do nekog ko ima ovu malformaciju... Ne znam zasto... U svakom slucaju pozdrav i hvala jos jednom????
Mene je operisala dana gruičic sa kcs mislim da je najbolja.Da li neko zna najboljeg neurohirurga u Srbiji (Novom Sadu) ako je diagnoza syringomjelija+Arnold Chiari ?
Ja sam oboleo i operisan sam pre godinu ipo dana.javi se za nešto što te interesuje.Pozdrav! I ja imam kijari malforaciju tip 1. Operacija mi je zakazana za novembar ove gofine. Simptomi su jaki i bolni. Inace malforacija je dijagnostikovana proslr godine. Uzasno se bojim operacije i naravno zanima me postoji li jos ljudi kod nas obolelih od ove uzasnr anomalije
Meil. raderakic99@gmail.comJe l možeš da ostaviš neki mejl kako bi stupili u kontakt jer i ja imam ACM tip 1?
Ja sam i operisan .javi se mejl.raderakic99@gmail.comPozdrav! I ja imam kijari malforaciju tip 1. Operacija mi je zakazana za novembar ove gofine. Simptomi su jaki i bolni. Inace malforacija je dijagnostikovana proslr godine. Uzasno se bojim operacije i naravno zanima me postoji li jos ljudi kod nas obolelih od ove uzasnr anomalije
Mene je operisala dana gruičic pre gobinu ipo dana.g.kažu da je najboljaDa li neko zna najboljeg neurohirurga u Srbiji (Novom Sadu) ako je diagnoza syringomjelija+Arnold Chiari ?
Mene je operisala dana gruičic pre gobinu ipo dana.g.kažu da je najbolja
Ja sam operisan 2018 kako si tiCao, ovde sam nova, meni je prosle godine dijagnostikovan kijari na Klinickom centru Srbije. Na zalost znam mnogo o toj malforaciji jer sam clan americke asocijacije kijarija. Operacija mi je zakazana za novembar ove godine. Imam jako puno simptoma koja Kijari nosi. Uglavnom, zanima i mene sta si ti uradio/la do sad, jeli bilo operacije itd. Javi. Ja sam svakako preplasena zbog operacije ali kazu da mora. Svako dobro![]()
Ja sam operisan 2018 kako si ti
Ja takodje imam ACM tip 1. Ako neko želi, možemo razmeniti iskustva i saznanja o ovom problemu.
Kako se ti osecaš posle operacijeRade, opisi malo svoju situaciju pre i posle operacije, nju to zanima.