DjuraMornar
Iskusan
- Poruka
 - 5.284

Da li to onda znaci da je kod mene dobro sto je Nepun u kvadratu sa Juiterom ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ... po kojoj logici ?
Da li to onda znaci da je kod mene dobro sto je Nepun u kvadratu sa Juiterom ?
Da, da, videla :wink:
Djuro, mislim da kod tebe i nije nešto zdravlje jaaaako ugroženo, mislim da smo kucali na tu temu ... Rekla bih da si preosetljiva ali mislim da možeš i da osetiš dobro šta ti se u organizmu dešava.
Da, da razumela sam te...to i kazem...Mada tesko svoju karakter mogu promeniti...pa da se ne sekiram zbog npr nekulture....Banalan primer...ali recimo to je nesto sto zna da me izbaci iz koloseka....Dok drugi o tome mozda i ne razmisljaju ...mene npr to pogadja...vazno mi je u kakvom okruzenju zivim, pa kad mi npr prva komsinica ne kaze " dobar dan"...kao da mi je samarcinu razvalila...Kad kažem "preosetljiva" mislim i psihički, a i fizički ti organizam reaguje ali to može biti dobro, verovatno si primetila da reaguješ jače na neke stvari na koje možda drugi uopšte ne reaguju, bolje osetiš pa automatski više brineš i više se paziš. Mislim, jel važi to kod tebe ?

I ja imam Neptuna u trecoj , u sekstilu se Venerom i Plutonom na asc.
Ne znam da li mi je on doneo talente, ali zaista ih imam nekoliko. Do kraja nisam znala za sta da se opredelim kada je umetnost u pitanju, jer mi je na tim poljima dobro islo . Presudila je valjda genetika, jer se moj otac bavi istim zanimanjem kao i ja.
Sa druge strane, skroz sam netalentovana kada su neke egzaktnije stvari u pitanju..pa recimo cesto ne znam koliko je 2 + 2.... ali bukvalno..od brojeva mi se zavrti u glavi.
E sad , kazem...ne znam da li sve ovo sa Neptunom ima veze..ali tako je.
Takodje sam sklona platonskim ljubavima....tj. imala sam jednu...i jos uvek mi je u glavi, a sto je najgore, bojim se da joj je najbolje tu i da ostane. Kao da imam osecaj , sve bi se srusilo kada bi medju nama bilo necega...odnosno svesna sam da je samo u mojoj glavi " to TO"....a sve ostalo bi bio promasaj....
Da li ste znali da osobe kojeimaju naglasene Ribe, jak uticaj Neptuna uvek budu "opsednute" cipelama...? Ne cizme, ne sandale, patike....samo cipele i cipele i uvek imaju gomilu cipela...
...Inače znam dosta ljudi kod kojih (bez obzira na 6. polje) Neptun ugrožava lične i istaknute planete, i koji pate od alergija.

Ovako, kad imas jako lepe aspekte sa Neptunom ion ima veze sa poljem zdravlja, bolnica i fizickog tela, dogodi se da upliv dobar omoguci npr malignim celijama (ako ima pokazatelja za to) da one nesmetano plivaju i plivaju i sire se krvotokom...ili alergeni ili vec ko zna sta. U takvim slucajevima osoba ne primeti ili ne moze da zna sta se desava. Kako su kvadrati i opozicije nesto sto kaze stoj,stani,ne mrdaj, boli, imas problem, smeta... i slicno, natera coveka da primeti da nesto nije u redu i da mora da se obrati lekaru i bez obzira sto neptun mrlja, muva i daje lazne slike i dijagnoze cesto, ipak na kraju ako je neko uporan dodje se do otkrivanja gde je uzrok i UVEK se ima vremena da se odreaguje na vreme, uvek da mogucnost koju neko moze da iskoristii izleci se, smanji problem ili ga drzi pod kontrolom... Ukratko tako, da li me razumes?
Hoce li neko da pocne da hvali jadnog Neptunka kako donosi izrazenu intuiciju, kako uplivava tamo gde se covek ne nada i kako daje slike u glavi... Jos kad ima neki jak aspekt, pa moze da se primeni... I kako da znate da nije " laznjak" , iluzija ili fanatizam.... Hajde da vas cujem.......
PS. zar mi svi ovde nemamo nekog Neptuna kad plivamo astrologijom tako lagano?

Evo ja imam Venera u ovnu u 3 kuci trigon Neptun u strelcu u 12,kazu da lepo pevam.
S te strane Neptun donosi veliki dar za umetnost.
Mislim da osim toga Neptun u 12 mi nije doneo nista lepo.
S druge strane imam i kvadrat sa Marsom u vagi u 8 kuci i to je ono sto najvise pravi kod mene problema,lose zdravlje,stalno neke upale,ne dijagnostikovane boljke i tako je jos od kad sam bila mala.
Ali, cini mi se da opozicija neptuna i Marsa moze lako da dovede do toga da lekar, a narocito hirurg pogresi kad je natus u pitanju...zar ne?
Moguce samo ipak za to treba videti natal i jasan prikaz svih polja, moze da ode i na nesto drugo...
Uz Neptuna mora da ide i neka lepa, "trezvena" planeta (naglašeni zemljani znaci i planete u njima, npr) da bi se u astrologiji plivalo kako valja. :wink:
Da čujem šta bi ste rekli, da li je internet Uran ili Neptun ? :-D