NEUHVATLJIVA I ZAVODLJIVA MUZIKA NEPTUNA

odma mi laknu kad videh vip... ovde...:) vip... shta je s mojim neptunom?
Ja bas ne bih kao Elle rekla sve tako.. Kod tebe jeste u 5 polju i jeste vrlo bitan ali to dodje ono razocarenje u neke veze ili ljude koje si smatrala da mogu da ti budu bitni u emotivnoj sferi. Ujedno je veza sa tugom zbog gubitka oca i onoga sto nisi imala prilike da izrazis u odnosu sa njim.Ujedno je pokazatelj da mozes da imas dete koje raste u porodici koja nije klasicna ( razvedeni roditelji npr) i ujedno da vremenom i iskustvom izbegavas ozenjene muskarce, flertove bez smisla, da nemas zivce za nedorasle muskarce, da cekas nekog koji bi ti bio idealan i da ne verujes da moze zaista da dodje itd itd..

Ne brini se, svuda sam ja umesala prste i svuda me ima nego ne stizem sve pored Viktora...

Ma, nije to bilo tumačenje, ja samo da joj objasnim zbog čega su joj (između ostalog) govorili ono za tajne veze. :wink:

Jeste, slažem se s tobom, Neptun je šarena laža ... Ovde daje jaku romantičnost, platonske ljubavi su moguće, česta razočaranja ne samo na polju ljubavi već generalno jer on pravi opoziciju sa Merkur-Sunce-Saturn konjunkcijom u Blizancima ...
Inače znam dosta ljudi kod kojih (bez obzira na 6. polje) Neptun ugrožava lične i istaknute planete, i koji pate od alergija.

I, da dodam, naravno da Neptun u 5. polju nije dovoljan pokazatelj za tajne veze, suviše je uopšteno to tumačenje koje se čak retko potvrđuje samo time. Ja znam mnogo ljudi sa tim položajem i malo njih je imalo tajne veze, a mnogo više njih je opsednuto filmovima, filmskim glumcima/glumicama, vole muziku, u skladu sa natalom i neke umetničke sklonosti i sl. :wink: Sve od slučaja do slučaja ali u globalu nešto od toga daje, romantičnost u ljubavi ako ništa drugo. :-D

Tako da, Helena ... ne moraš uopšte imati tajne veze. I sama si rekla da ih do sada nisi imala... Razočarenja pretpostavljam jesi. :|

Ma, nije to bilo tumačenje, ja samo da joj objasnim zbog čega su joj (između ostalog) govorili ono za tajne veze. :wink:

Jeste, slažem se s tobom, Neptun je šarena laža ... Ovde daje jaku romantičnost, platonske ljubavi su moguće, česta razočaranja ne samo na polju ljubavi već generalno jer on pravi opoziciju sa Merkur-Sunce-Saturn konjunkcijom u Blizancima ...
Inače znam dosta ljudi kod kojih (bez obzira na 6. polje) Neptun ugrožava lične i istaknute planete, i koji pate od alergija.

Apsolutno tacno, uvek ako ima neki aspekt, bez obzira na 6 polje i 12-to i 1-vo kao fizicko telo i njihove vladare mora da se osmotri dobro jer definitivno debelo mrsi konce i daje autoimuna oboljenja, lazne rezultate i dijagnoze i alergije i osipe i svasta po nesto. Nego, jesi li znala da je bolje imati kvadrate i opozicije planeta sa Neptunom kad je zdravlje u pitanju?

Hmm..ne razumem bas.. preciziraj pitanje

pa poshto je uglavnom tachno sve shto si navela kao njegovo dejstvo u mom sluchaju, da li to znachi da su te stvari nepromenljive... recimo, (primer samo, da ne shvatish to kao moju zelju) tachno je da sam razvedena i podizem sama svoje dete, da li to znachi da ne postoji shansa da ponovo budem sa njenim ocem tj. da se ona podize u kuci s oba roditelja?

Evo mene koja patim od alergija i imam Neptun-Mesec opoziciju osa 6/12.
Čak sam u jednom periodu imala i probleme sa gušenjem, alergijskom astmom.
Upravo to.
Ja znam dve osobe sa vladarem Asc-a Suncem, u opoziciji sa Neptunom. Oboje pate od alergija, u jednom slučaju je nešto slično kao kod tebe, alergijski bronhitis mislim (i to alergije na sve i svašta ... polen, grinje, bla bla ...), a u drugom alergija na penicilin i mislim da ima još ponešto.

pa poshto je uglavnom tachno sve shto si navela kao njegovo dejstvo u mom sluchaju, da li to znachi da su te stvari nepromenljive... recimo, (primer samo, da ne shvatish to kao moju zelju) tachno je da sam razvedena i podizem sama svoje dete, da li to znachi da ne postoji shansa da ponovo budem sa njenim ocem tj. da se ona podize u kuci s oba roditelja?

Ako ces jasan i konkretan odgovor - znas i sama da to nema vajde, pa ni cak pomisao da se zrtvujes misleci da ce detetu biti bolje. Bez njegovog horoskopa, naglasavam, tvrdim da je zdrav razvod i odnos mnogo bolji nego bilo kakvo uslovljavanje ili trpljenje, posebno energija koje nisu imale sklad ili su zavrsile deo svoje karme..

[/B]

Apsolutno tacno, uvek ako ima neki aspekt, bez obzira na 6 polje i 12-to i 1-vo kao fizicko telo i njihove vladare mora da se osmotri dobro jer definitivno debelo mrsi konce i daje autoimuna oboljenja, lazne rezultate i dijagnoze i alergije i osipe i svasta po nesto. Nego, jesi li znala da je bolje imati kvadrate i opozicije planeta sa Neptunom kad je zdravlje u pitanju?
Kako ovo ? U kom smislu bolje?

Ako ces jasan i konkretan odgovor - znas i sama da to nema vajde, pa ni cak pomisao da se zrtvujes misleci da ce detetu biti bolje. Bez njegovog horoskopa, naglasavam, tvrdim da je zdrav razvod i odnos mnogo bolji nego bilo kakvo uslovljavanje ili trpljenje, posebno energija koje nisu imale sklad ili su zavrsile deo svoje karme..

mila, primer je samo bio... aj podjimo od drugog primera... idealizujem u pochetku partnera pa ustanovim da ipak ne vredi koliko sam zelela da vredi...;) nisam u tim sluchajevima toliko razocharana ali besna jesam, na samu sebe, naravno, i sad, jel to znachi da se ni to nece promeniti? uvek cu biti sama iz tog razloga ili onog drugog koji je opet tachan, da idealan ne postoji?

Kako ovo ? U kom smislu bolje?

Ovako, kad imas jako lepe aspekte sa Neptunom ion ima veze sa poljem zdravlja, bolnica i fizickog tela, dogodi se da upliv dobar omoguci npr malignim celijama (ako ima pokazatelja za to) da one nesmetano plivaju i plivaju i sire se krvotokom...ili alergeni ili vec ko zna sta. U takvim slucajevima osoba ne primeti ili ne moze da zna sta se desava. Kako su kvadrati i opozicije nesto sto kaze stoj,stani,ne mrdaj, boli, imas problem, smeta... i slicno, natera coveka da primeti da nesto nije u redu i da mora da se obrati lekaru i bez obzira sto neptun mrlja, muva i daje lazne slike i dijagnoze cesto, ipak na kraju ako je neko uporan dodje se do otkrivanja gde je uzrok i UVEK se ima vremena da se odreaguje na vreme, uvek da mogucnost koju neko moze da iskoristii izleci se, smanji problem ili ga drzi pod kontrolom... Ukratko tako, da li me razumes?

Ovako, kad imas jako lepe aspekte sa Neptunom ion ima veze sa poljem zdravlja, bolnica i fizickog tela, dogodi se da upliv dobar omoguci npr malignim celijama (ako ima pokazatelja za to) da one nesmetano plivaju i plivaju i sire se krvotokom...ili alergeni ili vec ko zna sta. U takvim slucajevima osoba ne primeti ili ne moze da zna sta se desava. Kako su kvadrati i opozicije nesto sto kaze stoj,stani,ne mrdaj, boli, imas problem, smeta... i slicno, natera coveka da primeti da nesto nije u redu i da mora da se obrati lekaru i bez obzira sto neptun mrlja, muva i daje lazne slike i dijagnoze cesto, ipak na kraju ako je neko uporan dodje se do otkrivanja gde je uzrok i UVEK se ima vremena da se odreaguje na vreme, uvek da mogucnost koju neko moze da iskoristii izleci se, smanji problem ili ga drzi pod kontrolom... Ukratko tako, da li me razumes?
Opisano mi ima logike.;)

mila, primer je samo bio... aj podjimo od drugog primera... idealizujem u pochetku partnera pa ustanovim da ipak ne vredi koliko sam zelela da vredi...;) nisam u tim sluchajevima toliko razocharana ali besna jesam, na samu sebe, naravno, i sad, jel to znachi da se ni to nece promeniti? uvek cu biti sama iz tog razloga ili onog drugog koji je opet tachan, da idealan ne postoji?
Gle, svaka planeta ima svoju energetsku tezinu i kad je odradis do detalja njen uticaj, sa godinama popusta- kao kad polozis ispit i naucila si sve i presla u drugu skolu ili pocela da radis.. pa ne vracas se u osnovnu stalno, zar ne? To sto si ti imala iskustva, dobro je, naucila si svoj deo, ali ti treba jos vremena da dodje mister koji zasluzuje tvoju paznju i koji ima svoje bitno mesto u tvom zivotu. Kako sam i rekla, prvo ganeces, zboglicnog iskustva, pa kad zaradi poene i podignes obrvu sa komentarom - vidi, vidi... - setices se ove price oNeptunu. Bes na sebe nije vredeo ali nisi bila ni glupa, ni luda, ni naivna, Neptun je MORAO kako ja kazem da odradi svoje.. Pa zamisli mene koja moze svasta da zna pa opet Neptun nadje finesu koju na kraju odbijam od sebe i pustam da bude malo ruzicasto, kad vec moram da ga odradim..Znci, koliko sad mislis da nece biti mister pravog, ja mislim da hoce i najvise volim one koji ne veruju jer tada sve to odbace od sebe, zive svoj zivot i jednog momenta energija se desi... Onaj ko prenaglaseno veruje i svakog momenta pita kad ce, kad ce.. u stanju je da blokira dolazak energija jer ne vidi ispred sebe sta je to jos trebao u medjuvremenu da odradi. Zato naglasavam da je bitno da svako pusti sebe i svoju intuiciju, zadovoljan bude sa malo bitnih stavki, usmerenja i znanja i da ne kopa po detaljima nego dazivi zivot, da mu astrologija bude usmerenje i put da ne skrene sa prave energije i sve dodje na svoje, verujte mi, kad mu je pravo vreme, kad smo spremni i kad mozemo to da prihvatimo. Zato nekestvari ne mozemo da znamo odmah i sad, cak ni ja koja zna mnogo, mnogo...

Back