NEUHVATLJIVA I ZAVODLJIVA MUZIKA NEPTUNA

I

Ne mogu da verujem kao da mene opisujes! Ja sam Ribe u ASC sa Neptunom na vrhu horoskopa u konj. sa Mesecom. Znaci misli nikako ne mogu da kontrolisem, o mojoj rasejanosti da ti ne pricam. Nikad ne znam gde sam nesto ostavila, zasto sam ustala i otisla u drugu prostoriju, u momentu zaboravim sta sam htela, prelecem preko niskog stolcica u mojoj sobi jer " nisam znala da je tu" mozes misliti kad sam na ulici rame uz rame prosla pored keve na sta se ona zacudjeno okrenula i viknula me, o komentarima da se ne javljam ljudima na ulici i da ne pricam, kako se pravim luda da ih ne primacujem - nekad me bude sram, ne znam kako to vise da resim. Na ovakvo stanje svesti casica likera da manja ne moze biti mi dodje kao heronin - totalno mi pomuti ono malo razuma sto imam. I odmah mi se spava dak su svi oraspoloze kad se dohvate alkohola ja jos gora! :p . O ne mogucnosti da kontrolisem svoje emocije, ( sto me stvarno nervira) opet da ne govorim - zato je muzika moja bolest e, pomocu nje bas mogu da poboljsam raspolozenje al i da se neplanirano ubedacim. :roll:

antonina ja nisam pederčina neka da stavljam slike muškarac na svoj avatar.

stavljam isključivo svoju sliku, prema tome odgovor je očit. ovo je 64 put da me netko to pitao.

ako bolje pogledaš piše Domagoj.

inače sam u orginalu gol ;) pa sam morao izrezati.

Dobro, de, de nemoj da se ljutis. ( Pa sto ne stavi tu gde si go- salim se , salim se )!
A sta je to Domagoj, izvini nisam upucena bas!

Meni je Neptun u 9. u jarcu.Shta je to?

To znaci da se moze desiti da otputujes jako daleko...preko nekog okeana....npr..
To takodje znaci da ti sanjas i mastas o putovanjima...ali imas nesto racionalno u sebi sto ti ne da da poletis u zaputis se negde....
To takodje moze znaciti da bi na jednom takvom putovanju mogao ostati bez dokumentacije, pasosa..da bi mogli da te pokradu...i sl...

Procitala sam da sutra i Neptun i Merkur krecu retrogradno ... trenutno je neptun na 24 stepenu vodolije, tacno na mom descedentu, sta njegov retrogradni hod meni moze doneti? Ili generalno, nevezano za mene...
Zavisi koliko ti je Neptun uopšte naglašen u natalu, a naročito da li je u (bilo kakvoj) vezi sa 7. kućom. Simbolika je preširoka, moglo bi biti jako mnogo toga ali sve zavisi od ovog prethodnog (i naravno u kombinaciji sa ostalim tranzitima i sl.)

šta naglašava neptun na samom asc i to na 29 st znaka device--to ima moja rođaka..jedna čudna osoba......
Naglašava Neptunove osobine kod te osobe. ;) Naravno, opet u kombinaciji sa ostalim pokazateljima ali u principu svaka planeta koja je blizu Ascendentu (pa još ako je egzaktno tu) ostavlja jak pečat na karakter i pojavu osobe, često više nego sam znak (tj podznak).

Hmmm, ne znam gde mi je Neptun. Imam dva vremena rođenja. PO jednom mi je u VI kući, po drugom u VII. Uglavnom, u strelcu je i aspekti koji se slažu u obe su sekstil sa venerom, plutonom i severnim čvorom, opozicija sa ASC i neki sesquisquere sa marsom :). Mislim da sam negde čula da je Neptu u VII prilično loš za veze, brak. Jel to tačno?

Poslednja izmena:

Back