NEUHVATLJIVA I ZAVODLJIVA MUZIKA NEPTUNA

Kao mala obozavala sam da se skrivam kad god bi me neko iznervirao :D pretpostavljam da je to bio uticaj neptuna, sto se tice snova, skoro svake noci sanjam, a nekad mi se desi da sve sto sam sanjala sutradan mi se desi i na javi, imam i veoma izrazenu intuiciju ...A imam iskustva i sa mesecarenjem :D zanimljivo :think:
obozavam crveni lak na noktima i obozavam visoke stikle, glamur, modu, dobre filmove i dobru muziku :whistling::cool:

to nije pozitivna osobina... umeš i da slažeš da ne trepneš? :lol:
sa ovakvim aspektima, bolje nemoj...

Znam, ali retko kad se sluzim time, u sustini ne volim da lazem...:)
A ovo za brak mnogo lose....:????dash: Verovatno lazi i prevare od strane partnera, posto sam ja verna u ljubavi...ali ko zna sta mi nosi noc a sta dan :think:
A bas bih volela da se udam za coveka kog budem volela i ono da imam porodicu i da se lepo slazemo ali da ocekujem nesto nemoguce...:(

U svakom slucaju hvala na savetu :)

nisam ti savetovala da se ne udaš, ali očekuj i da se razočaraš... zar je bitno čime?
mesec ti je vladar 7 kuće, tu su emocije ključne... ali taj neptun si ti. ti lažeš u ovom slučaju, ili veruješ lažima, lažeš sebe, mogućnost bega u alkohol, lekove.
dovoljno je loš ovaj mars u raku u 7, neptun je mala beba za njega. ti si dominantna u tom braku, sve poteze povlačiš ti.

Avion BH prinudno sleteo u BL

Svi putnici tokom noci autobusom ce biti vraćeni u Sarajevo, rekao direktor

1137113_orig.jpg

19.06.2014
Gubitak na kladionici kostalo je zivota 38-godisnjaka iz Berata (Albanija). Nakon izgubljenog meca reprezentacije Spanije albanac je popusio fostoksin nakon cega je preminuo

ELBASAN - Mladi Albanac sinoc preminuo pod nejasnim okolnostima
Besvesnog mladica (29) roditelji prebacili u vojnu bolnicu u Tirani gde je i pored intervencije medicinskog osoblja preminuo. Ustanovljeno da se otrovao fostoksinom (Ne 90 So)

Back