Neugodna pitanja ili tabu teme u braku/vezi

Emily_Bg:
He,he bila su to lepa vremena kada sam ja bila u braku:-)
A bilo je par nekih ''neugodnih''tema za nas,a to se uglavnom odnosilo na neke ranije njegove ili moje greske,na neke njegove odnose sa nekim ljudima koje ja uopste nisam volela i bila u pravu...moja porodica.
To je to i kod mene!Bez veze je da ponavljam istu stvar.Samo sad ako bi opet počela da živim sa nekim,prvi put kad bi došli u sukob zbog njegove mamice samo bi ga hladno pitala da li on živi sa mamicom ili sa mnom.Ako mu se ne svidja molim otvorena su mu vrata.
A što se tiče tabu tema mislim da je to jako velika greška,jer se tako problem ne rešava i vremenom će se povećavati.Treba ga odmah rešiti jer od muve može vrlo lako nastati slon.
 
Devojke, zene, potpuno dobronameran savet: otvorite dooobro oci i usi kad je njegova, da ne kazem suparnicka porodica u pitanju, ako tu nesto ne stima bezite odatle koliko vas noge nose, i ne udajte se dok ne budete potuno sigurne da mozete da izadjete na kraj sa "njegovima", ili da budem precizna da on to moze jer to i jeste njegov zadatak. Podrav svima! :-D
 
Da da prvo treba da nađeš normalnog momka što je ravno naučnoj fantastici, pa još i da ima ok porodicu!!!
E al mnogo tražimo.
Što se tiče porodičnih odnosa (distanca je zakon, al neki ne znaju da je drže) to je večiti tabu, i jednostavno ne mogu da budem do kraja iskrena, jer ako bih rekla šta stvarno mislim o svima njima, to bi bolelo.
 
:shock:
Hellen:
Немамо табу теме, али постоје питања на која бурно реагујемо...То јест, он не реагује бурно, али буде врло упоран и напоран, што мене изнервира. Ја сам та која реагује бурније и мислим да никада нећу научити да не реагујем! .... :-?

(Зашто ми у последње време смајлији стално ''беже'' кад покушавам да их окачим? :roll: ... А, ево га, сад се примио, унцут један! )

:shock: :shock: :shock:
(kad se zena udade, sta sam propustila bem mu misa?:confused: )

(aaaa..vidi pise braku&vezi-smajlikojiimamagarecuglavuinjace)
:lol:
e ja sam odlepila:lol: :lol: :lol: :lol:
 

Back
Top