Neudate posle 32

Батаљени случајеви.
Vazno da ti nisi "bataljen".
Zbog opstanka srBskog roda seestroo
Nisam tako vaspitavana, i smatram da je to sasvim individualna stvar.
Mnogo toga.
Dobro.Ti smatraš da joj ne fali ništa.
Sve ok.
Neko mora i na autootpadu da radi.
Jeste, na autootpadu. Moja se drugarica udala sa 40, rodila sa 42, za finog coveka, pre toga je prozivela zivot, zavrsila studije, zaposlila se, isla na specijalizaciju u inostranstvo, postala vrhunski lekar, obisla celu Ameriku od istoka do zapada rent-a-car-om, i skoro ceo svet turisticki, umedjuvremenu imala pristojne momke, ali se tek sa 40 udala za ovoga jer joj je ocigledno taj najvise odgovarao.

I sad je iz nekog razloga ona "za bacanje" a vi svi koji pisete ovako potcenjivacki ne znam sta ste postigli da mislite da niste "za bacanje"?

S kojim pravom mislite da neko uz dobar odgoj i mnogo truda i ulaganja u sebe ali i zbog svestranosti, bez obzira sto je zensko, ne moze da bira ni posle 40-te?

Granice se pomeraju, i ostavite ljude tj. zene da zive na miru svoje zivote.

Vazno da ti nisi "bataljen".

Nisam tako vaspitavana, i smatram da je to sasvim individualna stvar.

Jeste, na autootpadu. Moja se drugarica udala sa 40, rodila sa 42, za finog coveka, pre toga je prozivela zivot, zavrsila studije, zaposlila se, isla na specijalizaciju u inostranstvo, postala vrhunski lekar, obisla celu Ameriku od istoka do zapada rent-a-car-om, i skoro ceo svet turisticki, umedjuvremenu imala pristojne momke, ali se tek sa 40 udala za ovoga jer joj je ocigledno taj najvise odgovarao.

I sad je iz nekog razloga ona "za bacanje" a vi svi koji pisete ovako potcenjivacki ne znam sta ste postigli da mislite da niste "za bacanje"?

S kojim pravom mislite da neko uz dobar odgoj i mnogo truda i ulaganja u sebe ali i zbog svestranosti, bez obzira sto je zensko, ne moze da bira ni posle 40-te?

Granice se pomeraju, i ostavite ljude tj. zene da zive na miru svoje zivote.
Naravno.
:)
Samo neka biraju...
Svi imamo pravo da biramo.
I tu dolazimo do muško-ženskog tržišta na kome se svačija cena precizno zna.
A zakon ponude i potražnje besprekorno deluje. :)
Posledice-znamo.
Pročitaj temu.
Imaš dovoljno vremena.
https://forum.krstarica.com/threads/sta-moze-da-ponudi-zena-od-40.958947/

Poslednja izmena:
Pa i jeste i nije. Niakd nije kasno, ako zaista naidjes na nekog ko ti odgovara.

Ali naravno, moze i ne mora, po meni je vazno ne "siliti" sebe.

:lol: Pa jeste da roditelji u skoro svakom vide "dobru priliku", narocito ako je neki "metiljavac" :lol:, ali....njihova sreca nije i moja sreca. Tacnije, majke vide, ocevi bas i ne.

Mene otac nikada nije "silio" a ni majka doduse, samo majka je umela da mi tako nabaci nesto izokola, kao "bas je fin ovaj" a meni se obicno smrkne bas na taj njen "izbor".:lol::manikir:
Samo ti polako.Tu je on,odmah iza ćoška. :)

Већина жели породицу и углавном је стицај околности у питању.
Не можеш дохватити првог на улици за руку и као, хајде идемо, само зато што године цуре.
Имам доста другарица 40+ које пате и полако се мире са тим да врв неће бити мајке. Само оне знају како им је, то су озбиљна суочавања са истином. Само им још фали да им неко са стране кљуца.

Važno je osudjivati žene a što ima masa muškaraca koji se sa 40+ ponašaju kao tinejdžeri to nije važno.
Svaki ženski izbor je iskritikovan, naročito je problem što neće da se udaju za one koji ništa nemaju.
Šta će joj neko ko ni sa 35 nije sposoban da zaradi i koga će vući na ledjima. Nisu žene sponzoruše nego su pametne. Ko nije sposoban da zaradi za normalan život sebi kako bi za ženu i djecu. Ženi loše može biti i samoj za to joj muško ne treba.

Већина жели породицу и углавном је стицај околности у питању.
Не можеш дохватити првог на улици за руку и као, хајде идемо, само зато што године цуре.
Имам доста другарица 40+ које пате и полако се мире са тим да врв неће бити мајке. Само оне знају како им је, то су озбиљна суочавања са истином. Само им још фали да им неко са стране кљуца.
granica se pomerila.. moja bivša ima 43..prošle godine u ovo vreme je imala 42.. lepa i dobra ali sama nekoliko godina.... kad hop..sličica na fejs neki baja.. kad hop šta ima novo? bili na vto još april maj, tako nešto i trudna.. letos ona u belom.. evo u 38. nedelji je.. juče čitam da je jedna u Čačku rodila trojke sa 46.. uvek ima nade

Važno je osudjivati žene a što ima masa muškaraca koji se sa 40+ ponašaju kao tinejdžeri to nije važno.
Svaki ženski izbor je iskritikovan, naročito je problem što neće da se udaju za one koji ništa nemaju.
Šta će joj neko ko ni sa 35 nije sposoban da zaradi i koga će vući na ledjima. Nisu žene sponzoruše nego su pametne. Ko nije sposoban da zaradi za normalan život sebi kako bi za ženu i djecu. Ženi loše može biti i samoj za to joj muško ne treba.
Hoćeš reći da vi ne kritikujete muške izbore, kao što sad ni ti nisi?
Ne postoji zemlja na svetu u kojoj muškarci ne zarađuju više od žena, tako da ne znam o čemu pričaš. A tek koliki je broj muškaraca u Srbiji koji pored regularnog posla ima neku šljaku sa strane.

Tako da nije to, omašila si nešto.

Hoćeš reći da vi ne kritikujete muške izbore, kao što sad ni ti nisi?
Ne postoji zemlja na svetu u kojoj muškarci ne zarađuju više od žena, tako da ne znam o čemu pričaš. A tek koliki je broj muškaraca u Srbiji koji pored regularnog posla ima neku šljaku sa strane.

Tako da nije to, omašila si nešto.
O takvim muškarcima ne pišem naravno, oni zaslužuju poštovanje. Pišem o onim koji samo kritikuju, za sve im drugi krivi, naročito žene koje od njih očekuju zrelost.

Najcesca zabluda balkanskog primitivca.

Zar je toliko tesko shvatiti da zene mogu da odbiju muskarca za brak? Zato sto ga naprimer, ne vole?

Zasto bi se udale za nekog koga ne vole i/ili ne cene, jos cesce?

Zar zena treba da prihvati sve sto joj se nudi samo da ne bi bila sama?
Zašto su u vezi sa nekim koga ne vole i/ili ne cene,još češće?

O takvim muškarcima ne pišem naravno, oni zaslužuju poštovanje. Pišem o onim koji samo kritikuju, za sve im drugi krivi, naročito žene koje od njih očekuju zrelost.
A ja ti kažem da je mnogo više žena koje tako razmišljaju, muškarci su im krivi za bukvalno sve. Medijski rat protiv muškaraca koji vodite na svim frontovima vodi u sve manju zainteresovanost muškaraca za bilo šta sa ženama.

I zar samo muškarac koji zarađuje više od žene zaslužuje poštovanje?

bravo

A ja ti kažem da je mnogo više žena koje tako razmišljaju, muškarci su im krivi za bukvalno sve. Medijski rat protiv muškaraca koji vodite na svim frontovima vodi u sve manju zainteresovanost muškaraca za bilo šta sa ženama.

I zar samo muškarac koji zarađuje više od žene zaslužuje poštovanje?
Tema je o neudatim ženama. Tog sam se. držala. Takvih osoba ima na obe strane.

Ali si ipak više želela da istakneš drugu stranu? Jer nisu se udale jer nema dovoljno muškaraca vrednih poštovanja, odnosno onih koji zarađuju puno.
Nema smisla da tumačiš pogrešno. Ostvaren i muškarac koji je siguran u sebe i svoje kvalitete neće osudjivati ženu koja se nije udala do čarobnih 32 nego će cijeniti njenu karijeru i želju da sebi i svom partneru omogući bolji život
Samo slabići, generalno, druge krive za svoje neuspjehe. Ostali žive, rade i bore se za svoj dobar život.

:lol:

Nema smisla da tumačiš pogrešno. Ostvaren i muškarac koji je siguran u sebe i svoje kvalitete neće osudjivati ženu koja se nije udala do čarobnih 32 nego će cijeniti njenu karijeru i želju da sebi i svom partneru omogući bolji život
Samo slabići, generalno, druge krive za svoje neuspjehe. Ostali žive, rade i bore se za svoj dobar život.
Pa daješ mi povoda da tumačim. Evo u ovoj poruci neudata sa 32 automatski znači da ima karijeru, a u onoj prvoj nije se udala zbog nesposobnjakovića koji ne mogu da zarade. Zvuči kao pretpostavka nekog slabića, naročito ovo poslednje.

Pa daješ mi povoda da tumačim. Evo u ovoj poruci neudata sa 32 automatski znači da ima karijeru, a u onoj prvoj nije se udala zbog nesposobnjakovića koji ne mogu da zarade. Zvuči kao pretpostavka nekog slabića, naročito ovo poslednje.
Ženi sa 32 godine koja je ostvarena ne treba nesposobnjaković. Pogledaj malo kakve su ovde komentare davali na žene i onda ćemo razgovarati . Ovako te shvatam kao da se braniš.

Back