Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 63.879
sd ce nam objasne
Trebalo bi...

Ukoliko vam ne podje za rukom udati se do 32., pretvarate se u zensku verziju mene, zato trk pred maticara.
Pa zasto, ti si bas fin...i da je tako, to nije nista lose.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sd ce nam objasne

Ukoliko vam ne podje za rukom udati se do 32., pretvarate se u zensku verziju mene, zato trk pred maticara.
taman imamo onda vojsku za vracanje Kosova!može , svaka koja hoće, ima neki ogroman broj neženjenih muškaraca u Srbiji.
toliko.
DRAMATIČNO Armija muškaraca do 45 godina ne može da se oženi: Ženu traži 250.000 momaka u Srbiji
moze se udati i u 40et
nema pravila
odbacite predrasude
kao i razlike izmedju bgd i provincije
Slažem se, za ljubav i brak nikad nije kasno mada je mnogo lakše kad si mlađi. Vrijeme ipak čini svoje i što smo stariji više stvari nam smeta.U provinciji je to strasno.To je vec njen zbor.Za brak nikad nije kasno.Jedino taj bioloski sat
Sve to na Kosovo bre poterati..za takvima nema penzije za udovicemože , svaka koja hoće, ima neki ogroman broj neženjenih muškaraca u Srbiji.
toliko.
DRAMATIČNO Armija muškaraca do 45 godina ne može da se oženi: Ženu traži 250.000 momaka u Srbiji
Mujgur,ima li pite?Sve to na Kosovo bre poterati..za takvima nema penzije za udovice![]()
za to će biti dovoljno i 20.000 kada se NATO okupator povuče.taman imamo onda vojsku za vracanje Kosova!![]()

Pa ako je nevina nikad nije kasno,ako je pregazila ceta ne moze
Sve manje šanse za zdrav brak nastao iz emocija i ljubavi.Sve manje i manje.Neuporedivo manje nego sa 25-26-27

Potrošeno je to emotivno.A ja mislim obrnuto, premazane su snalažljivije.
Ajoj, zar i ti Vederu? Pa više se kalkuliše sa 25-6-7 nego kasnije. Kad ti treba neko iz dobre familije, da su imućni, da deca budu zbrinuta…šta će svet da kaže…
Posle 35-6 te zanima samo da nije kompletna budala koja će da te živcira za svaku sitnicu.
Sa tom nevinom ćeš da se usrećiš.Pa ako je nevina nikad nije kasno,ako je pregazila ceta ne moze
povlace se cim cuju da nezenje dolaze da oslobadjaju kosovo, da im ne bi stradala bulja.za to će biti dovoljno i 20.000 kada se NATO okupator povuče.![]()
Potrošeno je to emotivno.
Hladno.Bez živaca.Frustrirano.Samo gleda svoju ličnu korist.
Bezvredno za bilo kakvo davanje.
Na žalost.
Eto vidiš.Pa uvek ti je to tako daješ koliko moraš da bi dobio šta ti hoćeš.
Samo ko je baš neiskusan može da se zaleti i daje bez da traži i kalkuliše pa na kraju završi očerupan ko pevac za supu.
moze i u 40.sta joj fali...Kolike su sanse za brak nakon toga sta mislite?Ako se devojka nije udala do tad da li znaci da i nema nameru
Mozemo razmotriti drugaciji kriterijum za Beograd i provinciju...