Neudate posle 32

neretko nezhenja nakn 32

hkskmssjs.jpg

moze se udati i u 40et
nema pravila
odbacite predrasude
kao i razlike izmedju bgd i provincije

zavisi zasto se udaju. Da li za da oforme porodicu, potomstvo.............ili da imaju "legalnog" partnera tokom zivota.
Buduci da NWO punom parom pumpa propagandu favoriziranja partnerstva bez dece radi smanjenja svetske populacije, sve vise parova se odlucuju na partnerstvo bez dece pa je u tom slucaju svejedno dali se udaju sa 20 ili sa 60.

После 35/36 године се смањују шансе за брак.Жена у зрелијим годинама има више критеријуме за будућег супружника, али јој се избор потенцијалних брачних партнера смањује, јер ипак су млађе жене траженије за брак.

Pa ako je nevina nikad nije kasno,ako je pregazila ceta ne moze

A ja mislim obrnuto, premazane su snalažljivije.

Sve manje šanse za zdrav brak nastao iz emocija i ljubavi.Sve manje i manje.Neuporedivo manje nego sa 25-26-27

Ajoj, zar i ti Vederu? Pa više se kalkuliše sa 25-6-7 nego kasnije. Kad ti treba neko iz dobre familije, da su imućni, da deca budu zbrinuta…šta će svet da kaže…

Posle 35-6 te zanima samo da nije kompletna budala koja će da te živcira za svaku sitnicu.

A ja mislim obrnuto, premazane su snalažljivije.

Ajoj, zar i ti Vederu? Pa više se kalkuliše sa 25-6-7 nego kasnije. Kad ti treba neko iz dobre familije, da su imućni, da deca budu zbrinuta…šta će svet da kaže…

Posle 35-6 te zanima samo da nije kompletna budala koja će da te živcira za svaku sitnicu.
Potrošeno je to emotivno.
Hladno.Bez živaca.Frustrirano.Samo gleda svoju ličnu korist.
Bezvredno za bilo kakvo davanje.
Na žalost.

Back